YOL İNŞAATI HIZLA İLERLİYOR

Geçtiğimiz ay sonunda yapımına başlanan Osmaneli eski E5 karayolunun yapım işi hızlı bir şekilde ilerliyor. Yol inşaatında incelemelerde bulunan Osmaneli...

Geçtiğimiz ay sonunda yapımına başlanan Osmaneli eski E5 karayolunun yapım işi hızlı bir şekilde ilerliyor. Yol inşaatında incelemelerde bulunan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Osmaneli'nin çehresini değiştirecek 4 km uzunluğundaki bölünmüş yol ve çevre düzenlemesi işi hızla devam ediyor.  Büyük uğraşlarımız sonrası Milletvekilimiz Halil Eldemir, İl Başkanımız Fikret Karabıyık, İlçe Başkanımız Yalcın Karaca'nın destekleri ile Karayolları Bursa Bölge Müdürlüğünün yatırımları içersine 2017 Yılı sonunda alınan ve 2018 yılı sonuna kadar tamamlanarak belediyemize teslim edilecek 4 km uzunluğundaki yol çalışmamız işi alan müteahhit firmanın gece gündüz çalışmaları ile hızla ilerliyor.

İlk etabı tamamlandıktan sonra 2.etabı için girişimlere başlayacağımız ve sonunda eski E 5 yolun Bilecik istikametine kadar olan kısmını içerecek bölünmüş yol çalışması Osmaneli için trafik kazalarını da en alt seviyeye çekecek yatırım olacak.

4 Kavşak ile şehir içi trafiği daha güvenli hale getirecek 4 km lik bölünmüş yol yatırımımız Turizmde yükselen değer olan Osmaneli için ayrı bir güzellik olacak. Kent görünümünü değiştirecek yatırımla birlikte 6 km lik Sakarya Nehri kesintisiz yol ve Tekke Tepesine çıkacak 15 mt. Genişliğinde 1.200 mt uzunluğundaki yeni yolda tamamlanmış olacak.

Osmaneli her alanda gayretlerimiz ve milletvekilimiz Halil Eldemir, İl başkanımız Fikret Karabıyık',ilçe başkanımız Yalcın Karaca, Belediye Meclis üyelerimiz, İl Genel Meclisi üyemizin destekleri ile ve her zaman bizlere destek olan Valimiz Doç Dr Tahir Büyükakın, Kaymakamımız Edip Çakıcı, İl ve İlçe Müdürleri ve de Osmaneli Belediyemizin birlikte çalışmaktan mutlu olduğumuz Yöneticileri ve değerli çalışanları ile hedeflerine, birlik ve beraberlik içinde ulaşıyor.

 

 

Güncel Haberleri