TEDBİR ALMAK ÇOK MU ZOR ?

Osmaneli Şehiriçi bölünmüş yol inşaatı hava şartları nedeniyele son kat astarı atılmadan durduruldu. Şehiriçi bölünmüş yolun son kat asfaltının...

Osmaneli Şehiriçi bölünmüş yol inşaatı hava şartları nedeniyele son kat astarı atılmadan durduruldu. Şehiriçi bölünmüş yolun son kat asfaltının atılmasının bahar aylarına kaldığı yetkililer tarafından belirtilmekte. Bölünmüş yol ile birlikte yapılması gereken yaya geçitleri, kaldırımlar ve ışıklandırma da bahar aylarına kalmış durumda. Osmaneli Şehiriçi bölünmüş yolun sıcak asfalt ile kaplanmasından sonra, yolda giden araçların hızlarının hayli arttığı gözlemlenmektedir. Bölünmüş
yolda bulunan 4 adet ışıklı kavşakta da hiç bir tedbir alınmamıştır. Özellikle TOKİ kavşağı, orta refüje dökülen topraklar yüzünden tehlike arz etmektedir.

Toprakların yüksekliği, kavşaktan dönecek olan veya Bilecik-Osmaneli istikametinden gelen araçların gözükmemesine neden olmaktadır. Lojmanlar kavşağında, dörtyol kavşağında ve hastane kavşağında, yayaları ve sürücüleri uyaracak hiç bir trafik levhası ve ışığı bulunmamaktadır.

Gazetemizi arayan ve bizzat gelerek bu kavşaklarda tedbir alınmasını isteyen vatandaşlar, "Osmaneli Şehiriçi bölünmüş yolumuz çok güzel oldu. İnşallah bittiğinde daha da güzel olacak. Bu yolun yapılmasında emeği geçen başta Belediye başkanımız Münür Şahin'e ve diğer yetkililere teşekkür ediyoruz.

Fakat yolda alınması gereken tedbirler ne hikmetse bir türlü alınmıyor. Özellikle kavşakların bulunduğu bölgelere hiç olmazsa geçicide olsa yanıp sönen trafik ışıklarından konsa hem sürücüler, hem de yayalar için bir tedbir olur. Daha önce de gazetenizde bu yolu ve kavşakları haber yapmıştınız fakat halen bir tedbir yok. Yakında okullar açıldığında bu yoldan karşıya günde yüzlerce öğrenci geçişi olacak.

Allah korusun, bir çocuğumuzun veya bir insanın başına herhangi bir kaza olayı gelmeden, yetkililerden ricamız bir an evvel tedbir alınsın. İş işten geçtikten sonra alınacak tedbirin kıymeti olmaz. Araçların şehiriçi bölünmüş yolda hız yapmalarını önleyecek bir çare bulunsun. Yolun yapılmasından dolayı teşekkür ediyoruz ama, gerekli tedbirlerinde alınmasını istiyoruz" dediler.

Güncel Haberleri