SİNEMA GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Osmaneli Sinema Günleri”- Film İzleme Yoluyla Eğitime Katkı Sağlama Projesi devam ediyor....

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Osmaneli Sinema Günleri”- Film İzleme Yoluyla Eğitime Katkı Sağlama Projesi devam ediyor. Şehit Osman Er İmam Hatip Ortaokulunda her hafta farklı bir film ile öğretmenler veliler bir araya gelerek film izliyorlar.  Velilerin yoğun katılım gösterdiği sinema günlerinde bu hafta  José Mauro De Vasconcelos'un 1968 yazdığı aynı isimle filme uyarlanan Şeker Portakalı filmi izlendi.

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci Sinema Günleri ilgili olarak "Velilerimiz film arasında ve sonrasında okullarla ilgili öğrencilerimizle ilgili sorunları bizle paylaşıyorlar. Okul müdürlerimiz, rehber öğretmenlerimiz ile sorunlara çözüm buluyoruz. Velilerin çocukları bizim çocuklarımız, sıkıntılar varsa velilerin bunları paylaşmasını istiyoruz. Eğer sıkıntıları bizle paylaşmazlarsa çözemeyiz. Sıkıntıları çözdükçe  başarılı oluruz." dedi.

Güncel Haberleri