ŞEHİR İÇİ ULAŞIMA ZAM GELDİ

Osmaneli Belediye Meclisi 3 Ekim Salı günü Saat 17.00’de iki gündem maddesini görüşmek üzere toplandı. Osmaneli Belediye Meclisinin Ekim Ayı toplantısının...

Osmaneli Belediye Meclisi 3 Ekim Salı günü Saat 17.00’de iki gündem maddesini görüşmek üzere toplandı. Osmaneli Belediye Meclisinin Ekim Ayı toplantısının 1. Gündem maddesi Şehir İçi Dolmuş Ücret Tarifesinin görüşülmesi idi. Madde üzerinde söz alan Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, Çevre il ve ilçelerimizi araştırdık. Şu anda Osmaneli’de şehir içi dolmuş ücretleri Öğrenci 0.75 kuruş, normal 1,25 tl idi. Bilecik’te öğrenci 1,50, normal 1,80, Bozüyük’te öğrenci 1,50, Normal 1,75 iken Osmaneli Belediye Meclisi olarak teklifimiz öğrenci 1 TL, Normal 1,50 TL olmasıdır” dedi. Oylamaya sunulan madde meclis üyelerinin tamamının oyları ile kabul edildi. Osmaneli’de bundan sonra şehir içi dolmuş ücretleri öğrenci 1 Tl, Normal Ücret 1,50 TL olarak değişmiş oldu. Gündemin 2. Maddesi teminat mektubu verilmesi idi. 2. Madde de oy birliği ile kabul edildi. Meclis toplantısında bir konuşma yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Meclis üyelerine birlik ve beraberlik içinde hareket etmelerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Şahin konuşmasında, “Osmaneli de bu dönemde oluşturduğumuz "Osmaneli Hedefleri İçin" birlik ve beraberlik havası bu meclis toplantımızda da tüm kararların oybirliği ile alınmasıyla devam etti.Tüm meclis üyelerimize,belediye meclisinde üyesi bulunan tüm partilerimize teşekkür ediyoruz.

Şüphesiz Allah, Kendi yolunda, sanki birbirlerine kenetlenmiş bir bina gibi saf bağlayarak cehd edenleri (mücadele edenleri) sever. (Saff Suresi, 4).Allah birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik hukukumuzu daim etsin.

Osmaneli Belediyesi olarak her alanda, tüm hedeflerimize hızla ulaşıyoruz. Şüphesiz ki buna en büyük etken birlik ve beraberliğimiz. Allah bu birliğimizi, dayanışmamızı gördükçe yardımlarını daha cömert Osmaneli üzerine yağdırıyor.

Şüphesiz ki hepimiz birer faniyiz. Bir ezanla Dünya ya gözlerimizi açtık, bir sela ile Dünya ya gözelerimizi kapayacağız. Önemli olan görevli bulunduğumuz süre içinde hayırlı hizmetler yapmak, hayır dua almaktır. Bu dünyadaki hiç bir makam Allah rızası için kullanılmıyorsa bir anlam ifade etmez. Şüphesiz ki en büyük makam insanların kalbine girecek hizmetler yapmak ve Allah katında makbul bir yerde olmayı becerebilmektir.

Birlik ve beraberlik içinde hareket eden tüm meclis üyelerimize, tüm siyasi partilerimize teşekkür ediyor, Allah nazarlardan korusun diliyorum” dedi. 

Güncel Haberleri