“SEÇİMLERİN KİLİT PARTİSİ OLACAĞIZ”

MHP Osmaneli İlçe Başkanı Abdullah Küçük partisiyle ve seçimlerle ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulundu. MHP Osmaneli İlçe Başkanı Abdullah Küçük...

MHP Osmaneli İlçe Başkanı Abdullah Küçük partisiyle ve seçimlerle ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulundu. MHP Osmaneli İlçe Başkanı Abdullah Küçük gazetemize yaptığı değerlendirmede, “Seçimlere kendi adayımızla ve kendi listelerimizle gireceğiz” dedi. 
İlçe Başkanı Küçük; “Bilindiği üzere Osmaneli ilçe yönetim kurulu, eski başkanımız Hayri Teyin’in istifası ile yeniden yapılandırılarak göreve başlamıştır. İlçe yönetim kurlumuz genellikle genç arkadaşlarımızdan oluştu. Hepsi de davasına, partisine bağlı, vatanı ve milleti için hizmet ve görev aşkıyla ve heyecanlı bir şekilde çalışmalara başladılar. Öncelik olarak Parti teşkilatımızda daha rahat çalışabileceğimiz bir parti binası tuttuk. Parti binamızın tefrişatını tamamladık. Şimdi seçimler için çalışmaya hepimiz hazırız. Milliyetçi Hareket Partisi olarak 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlere, Osmaneli ilçemizde kendi adaylarımız ve listelerimiz ile gireceğiz. Osmaneli ilçemizde MHP’nin yıllardan beri oluşan tabanını tekrardan harekete geçirerek, seçimlerden başarı ile çıkacağız. Şu anda partimize gerek diğer siyasi partilerden, gerekse bugüne kadar siyaset yapmamış vatandaşlarımızdan büyük teveccüh var. Osmaneli’de Yerel seçimlerin kilit noktasında olan parti MHP olacaktır. Gezmedik cadde, dolaşmadık sokak, çalmadık kapı, gitmedik köy bırakmadan seçimlere hazırlanacağız. Osmaneli ilçemizde hem Belediye Başkanlığında, hem de İl Genel Meclisinde iddialı kadrolarla ve adaylarla milletimizin önüne çıkacağız. Milliyetçi Hareket Partisi Yerel seçimlerde hiçbir parti ile ittifak yapmayacaktır. Hiçbir partiyi ve adayını desteklemeyecek, kendi evlatları ile seçimlere katılacaktır” dedi. 

 

Güncel Haberleri