PANDEMİ SÜRECİNDE DE DURMUYORLAR

1308 Osmaneli Belediyespor birçok branşta çocuklara ve gençlere çok değerli ve kariyerli hocalarla sahip çıkıyor.

1308 Osmaneli Belediyespor birçok branşta çocuklara ve gençlere çok değerli ve kariyerli hocalarla sahip çıkıyor. 17 Branşta faaliyet gösteren 1308 Osmaneli Belediyespor Kulübü,  Gençlik ve Spor il ve İlçe Müdürlükleriyle işbirliği yaparak bir yandan tesis sayısını artırırken, diğer taraftanda her yaş grubunua spor yapma imkânlarını sunuyor.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Şaban Güdem,  Ak Parti teşkilat yöneticileri ve Belediye Yöneticileri ile birlikte kulübü ziyaret ettiler. Bayanlarda karate 21 yaş altı Dünya Şampiyonu Tuğba Kurnaz ve erkekler karate Gençler, Büyükler Avrupa ve Dünya Şampiyonu Murat Salih Kurnaz, Taekwondo Milli Takım Hocalarından Mesur Düş, Futbol Takımı hocaları Çağlar Bozkıran, Mete Aktemur, Atletizm Hocası Sercan Ocak ile birlikte sporcuları ziyaret ettiler ve antremanları izlediler. Covid-19 kurallarına uygun yapılan çalışmalarda sporcuların yakında gerçekleşecek organizasyonlara sıkı bir şekilde hazırlandıklarını görünce mutlu oldular.
Karete branşında Bilecik İl ve Bozüyük Karate hocalarıyla birlikte yarışmalarda derece alan sporculara madalyaları takdim edildi. Belediye Başkanı Şahin hocalara teşekkür ederek Türkiye Şampiyonasına katılacak karete takımına başarılar diledi.

Güncel Haberleri