OSMANELİ BELEDİYESİ 2017’DEN 2018’E ZAMSIZ GİRİYOR

Osmaneli Belediye Başkanlığı 2018 Yılı Belediye Gelirleri tarifesine Belediye Meclisince 2017 yılına ait gelirler üzerine hiçbir zam uygulamadı. Osmaneli’nin...

Osmaneli Belediye Başkanlığı 2018 Yılı Belediye Gelirleri tarifesine Belediye Meclisince 2017 yılına ait gelirler üzerine hiçbir zam uygulamadı. Osmaneli’nin daha ışıl ışıl olması, görüntü güzelliği açısından da daha iyi duracağına inanılan “Işıklı veya projeksiyonlu İlan ve Reklam tabelalarının Ücretlerinde de % 50 ye varan indirim uyguladı. Aralık Ayı Belediye Meclisi toplantısında oy birliği ile kabul edilen madde de, belediyenin 2018 yılı ücret tarifelerinin hiç birine zam yapılmadı. 
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Münür Şahin konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada;  “İlçe halkımızın ve esnafımızın da ekonomik durumunu göz önüne bulundurarak 2018 yılında uygulanacak ücret tarifelerinde artışa gidilmedi. Belediye meclisi olarak, 2018 yılı için vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmet ve tarife ücretlerinde artış yapmama kararı aldık. Bu kapsamda; su, evsel katı atık, atık su, yüzme havuzu, kantar, panoların kiralanması toplu taşıma ve imar harçları geçen yıla nazaran 2018 yılında artmayacak. Özellikle Osmaneli’nin görünümüne daha bir güzellik katacağına inandığımız “Işıklı Tabela” konusunda esnaflarımıza yardımcı olmak amacıyla fiyat indirimine gittik. Işıklı tabelaların ilan ve reklam vergileri normal tabelalara göre %50 oranında farklı idi. Esnaflarımızın ışıklı tabelaya yönelmesi için %50’ye varan indirimde bulunduk. Osmaneli Belediyesi olarak diğer hizmetlerimizde de vatandaşlarımızın lehine bir karar alarak 2018 yılında aynı fiyatları koruduk” dedi.  
Belediyeye Gelmeden de Borcunuzu Ödeyebilirsiniz
   Kısa bir zaman süre içerisinde Osmaneli Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan www.Osmaneli.bel.tr adresine giren aboneler; sitenin ana sayfasında bulunan “Akıllı Kent Hizmetleri” bölümünden kredi kartları ile bankaların internet şubelerini kullanarak belediyemize olan fatura borçlarını ödeyebilecekler.

Güncel Haberleri