İLÇE BAŞKAN ve YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

Milliyetçi Hareket Partisinde (MHP) 01 Kasım seçimlerinden sonra kaynamaya başlayan kazan bir türlü durulmak bilmiyor. Bugün de kaynayan kazandan MHP Osmaneli...

Milliyetçi Hareket Partisinde (MHP) 01 Kasım seçimlerinden sonra kaynamaya başlayan kazan bir türlü durulmak bilmiyor. Bugün de kaynayan kazandan MHP Osmaneli ilçe başkanı Metin Şirin ve Yönetim kurulu çıktı. MHP Genel Merkezi ilçe başkanı Metin Şirin'i ve yönetim kurulunu görevden aldı.

01 Kasım Milletvekili seçimlerinden sonra MHP içerisindeki Genel Başkan Devlet Bahçeli muhalifi bir grup olağanüstü kurultay toplanması için delegelelerden imza toplamıştı. Olağanüstü kurultayın yapılması için Bilecik MHP İl Başkanı Ahmet Gürses ve diğer 6 delegede muhalif kanada imza vermişti. Üst kurul delegesi olup imza verenlerden MHP Bilecik İl Başkanı Ahmet Gürses, Bilecik Merkez İlçe Başkanı Mustafa Aydemir, Söğüt İlçe Başkanı Ali İslah görevlerinden alınarak yerlerine başka isimler atanmıştı. Olağan üstü kurultayın toplanması için imza veren delegeler arasında MHP Osmaneli ilçe başkanı Metin Şirin’de vardı. Parti içerisinde uzunca bir zamandır MHP Osmaneli ilçe başkanı Metin Şirin’in de görevden alınacağı, yerine bir başka partilinin atanacağı konuşulmakta idi. Görevden alınan Ahmet Gürses’in yerine atanan mevcut il başkanının Osmaneli ilçesinde Metin Şirin’in yerine atamak için girişimlerde bulunduğu, parti tabanındaki bazı kişilerle görüşmeler yaptığı biliniyordu.Bugün aldığımız bir habere göre MHP Osmaneli içe başkanı Metin Şirin ve Yönetim kurulunun da görevden alındığı kesinlik kazandı. MHP Osmaneli İlçe başkanlığına önümüzdeki günlerde atama yapılması bekleniyor.

Güncel Haberleri