ÇOCUKLAR GÜLERSE DÜNYA GÜLER

AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI KAYA“ÇOCUKLAR GÜLERSE DÜNYA GÜLER”

Geçtiğimiz aylarda Osmaneli Ak Parti Kadın kolları “Elini Geleceğinin Üzerinden Çekme “projesi kapsamında etkinliklerde bulunmuştu. Bu etkinliklerden biri de, Ak Parti Kadın Kolları üyelerinin ördükleri yelekleri Bitlis İlinin Değirmenaltı Köyü İlkokulu öğrencilerine göndermek olmuştu. 
Osmaneli Ak Parti Kadın Kolları üyelerinin ördükleri yelekleri alan Değirmenaltı İlkokulu öğrencileri, çok memnun olmuşlar ve birer mektup ile Ak Parti Kadın Kolları üyelerine birer mektup yazmışlar. 

Bu etkinliklerin toplumun birlik ve beraberliğine, kardeşliğine vesile olduğunu belirten Ak Parti Osmaneli İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada;  “Bizler hizmet için varız. Osmaneli’ ye Bilecik’e insanlığa hizmet için.  Osmaneli’de yaptığımız hizmetler dışında ülkemizin Doğusunda da zor koşullarda okuyan çocuklar İçin de bir şeyler yapmak istedik. Bu projede seçim işleri başkanımız Melek Bora’nın emeği büyük, kendisine ve yine oradaki hemşerimiz öğretmen Dilara denize teşekkür ediyoruz. Çocuklar gülerse dünya güler.  Bu projemiz mukabilinde onların kendi elleriyle yazdıkları mektuplar ile o yelekleri giyerek bize fotoğraf göndermeleri bizleri hem çok mutlu etti. Doğusundan batısına, Kuzeyinden Güneyine bu ülke bizim. Bu ülke topraklarında yaşayan bütün insanlar bizim. Bin yıldır bu topraklarda yaşanan kardeşliği, birlik ve beraberliği hiçbir gücün bozmaya kuvveti yetmeyecektir. Hakkâri’deki, Bitlis’teki bir çocuğumuzun mutlu olması, bütün Türkiye’nin mutlu olması demektir. Bizler bu düşüncelerle böyle bir etkinlik düzenledik, karşılığını da küçücük çocukların kocaman yüreklerinden bizlere gelen sevgiyle aldık. Bu ve bunun gibi etkinlikleri bundan sonra da sürdürmeyi kendimize bir görev bileceğiz” dedi. 

Güncel Haberleri