BELEDİYENİN YAPTIĞI KONUTLAR SATILIYOR

Osmaneli Belediyesinin yaptığı konut ve işyeri inşaatı bir yandan devam ederken diğer yandan da daire ve işyerlerinin satışları yapılıyor. A ve  B...

Osmaneli Belediyesinin yaptığı konut ve işyeri inşaatı bir yandan devam ederken diğer yandan da daire ve işyerlerinin satışları yapılıyor. A ve  B olmak üzere iki blok olan yapılan inşaatın, E blok kısmındaki işyerleri biri hariç satılmış durumda. Konut olarak da binanın ön kısmındaki dairelerin tamamı satıldı. 

Osmaneli Belediye başkanlığı yapılacak olan B bloktaki işyeri ve daire satışlarını da her 15 günde bir çıkaracağı ihale ile satışa sunmaya başladı.  2017 yılı sonunda teslim edilecek olan daireleri alacak olanlar, ihale de ki bedelin % 30'iki peşin, geri kalan meblağı da binanın %70'i tamamlanınca ödeyecekler. 
Osmaneli Belediyesinin yapmış olduğu konut ve iş yeri projesinden bugüne kafa 15 daire ve 5 adet dükkan satılmış durumda. Geriye kalan işyeri ve konutların satışları da Osmaneli Belediyesinde her 15 günde açılacak ihaleler ile yapılacaktır.

Güncel Haberleri