BAŞKANDAN ÖĞRETMENLERE AHDE VEFA

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle, Osmaneli ilçesinde bulunan eski öğretmenleri ziyaret ederek onlara...

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle, Osmaneli ilçesinde bulunan eski öğretmenleri ziyaret ederek onlara çiçek verdi.

Başkan Şahin, 24 Kasım 2017 Cuma günü, Eski Öğretmen Selahattin Bozkurt ve yine eski öğretmenlerden Merhum Celil Yıldız’ın eşi Nursel Yıldız’ı evlerinde ziyaret etti. Öğretmenliğin çok kutsal bir meslek olduğunu söyleyen Başkan Şahin, “Bizleri yetiştirip bugünlere gelmemize vesile olan öğretmenlerimize ne kadar minnet ve şükran duysak azdır. Dünün öğretmenleri bizleri, bugünün öğretmenleri de gelecek nesillerimizi yetiştirmek için her şart altında görevlerini icra etmektedirler. Onlar en kutsal mesleği icra eden gönüllü neferlerdir. Onların hakları asla ödenemez. Onlar sadece bir güne sığdırılamaz. Onların toplumun bilgi kaynaklarıdır. Bugün 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle, bütün öğretmenlerimizin gününü kutluyorum. Aramızdan ebediyete ayrılanlara rahmet, hayatta olanlara da sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum” dedi. 

Güncel Haberleri