BAŞKANDAN KAPALI PAZAR ZİYARETİ

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, her zaman halkın içinde, vatandaşlarla birlikte olarak, onların sorunlarını, dertlerini birebir dinliyor. Geçtiğimiz...

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, her zaman halkın içinde, vatandaşlarla birlikte olarak, onların sorunlarını, dertlerini birebir dinliyor. Geçtiğimiz Cuma günü Osmaneli Kapalı Pazarını ziyaret eden Başkan Münür Şahin, vatandaşlarla ve pazarcı esnafları ile sohbet etti.

Vatandaşları yoğun ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Münür Şahin, Pazar ziyareti ile ilgili olarak; “İlimizin en büyük pazarlarından olan cuma pazarımızı ziyaret ettik. İlginin yoğun olduğu ve çok sayıda pazarcı esnafının buluştuğu pazarımızda balık pazarımızda çok hareketli.Ürünlerin çoğunun bölgemize ait olması fiyatları da cazip hale getiriyor.Bugün pazarımızda esnaflarımız ve alışverişe gelen halkımızla görüştük, onları dinledik. " dedi.

Başkan Şahin öğrencilerin Kapalı Pazar'da doğal yaşamı korumak için açtıkları standı da ziyaret etti. Açtıkları sergide sattıkları ürünlerden elde ettikleri gelirleri Osmaneli Hayvan Barınağı'nda katkı sağlamada kullanmayı planlayan öğrencilere teşekkür eden Başkan "Bu yaşta duyarlılıkları ile biz büyüklere örnek olan davranışları için teşekkür ediyoruz” dedi.

Güncel Haberleri