23 NİSAN BAYRAMI KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Osmaneli’de coşkuyla kutlandı.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Saat 09.30’da İlçe Milli Eğitim...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Osmaneli’de coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Saat 09.30’da İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün Atatürk anıtına çelenk koyması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Bilecik Milletvekillerinin mesajları okundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının kutlama törenleri, Osmaneli İlkokulu bahçesinde yapıldı.  Öğrencilerin ve Velilerin kalabalık bir şekilde katıldığı bayramda, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Belediye Başkanı Münür Şahin, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkan ve yöneticileri ile daire müdürleri katıldılar. Osmaneli İlkokulu Müdürü Necip Akkanat’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra, öğrenciler şiirler okudular. Sunuculuklarını öğrencilerin yaptığı bayramda, öğrenciler, folklor gösterilerinin yanı sıra, balon patlatma, ip atlama, çuval ve bayrak yarışmaları yaptılar.

Programın sonunda, spor, folklor ve diğer yarışmalarında Osmaneli okullarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci ve İlçe Emniyet Müdürü Fatih Bölükbaşı verdiler.  Ödül töreninden sonra 23 Nisan Bayramı sona erdi. 

Güncel Haberleri