2018 YILI AVCI BAYRAMI HAMZA ŞAHİN ANISINA DÜZENLENECEK

Osmaneli Merkez Avcılar Kulübü her yıl geleneksel olarak düzenlediği Avcı Bayramını, bu yıl 8 Nisan 2018 Pazar günü gerçekleştirecektir. Türkiye’nin...

Osmaneli Merkez Avcılar Kulübü her yıl geleneksel olarak düzenlediği Avcı Bayramını, bu yıl 8 Nisan 2018 Pazar günü gerçekleştirecektir. Türkiye’nin her bölgesinden avcıların katıldığı, büyük rağbet gören Avcı Bayramının bu sene 25.si düzenlenecektir. 2018 Yılı Avcı Bayramını Osmaneli Merkez Avcılar Kulübü Başkanı Merhum Hamza Şahin’e ithaf eden Osmaneli Merkez Avcılar Kulübü Başkanı Mustafa Öktem yaptığı açıklamada; “2018 yılı avcı bayramımızı 3 ay önce aramızdan ayrılarak Hak’kın Rahmetine kavuşan kurucu başkanımız Hamza Şahin anısına düzenleyeceğiz.  

Türkiye’nin dört bir yanından binlerce avcının katılacağı avcı bayramımızda, Klasik Pet Şişe atışı, Serbest Hedef Atışı, Tavşan Hedefi Atışı ve Sportif Trap atışı olmak üzere 4 kategoride yarışmalar düzenleyeceğiz.  Belenalan Köyü yolu üzerinde gerçekleştireceğimiz avcı bayramımızda katılımcılara pilav, ayran ve çay ikramında bulunacağız. Avcıların kıyasıya yarışacağı atışlar  ve avcı bayramımız, Yaban TV ve Av Tv’de de yayınlanacaktır. Osmaneli’li bütün hemşehrilerimizi Pazar günü gerçekleştireceğimiz avcı bayramımıza bekliyoruz” dedi. 

 

Güncel Haberleri