Sera projesi başladı

Sera projesi başladı

Osmaneli’nde hayata geçirilen ve bölge için örnek olacak BEBKA destekli Sera Projesi kapsamında montaj işlemlerine başlandı

A+A-

Osmaneli’nde hayata geçirilen ve bölge için örnek olacak BEBKA destekli Sera Projesi kapsamında montaj işlemlerine başlandı. Sakarya Nehri’nin suladığı topraklarda tarım kesimi için önemli olan fide yetiştiriciliği yapılmakla beraber ürünlerin pazara daha erken girmesi hedefleniyor.

sera-projesi-basladi1.jpg

Osmaneli Belediyesi’nin ortağı olduğu ve büyük katkı sunduğu projenin 6 ay içerisinde tamamlanması bekleniyor. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, çiftçilerin her zaman yanlarında olacaklarını belirterek, “Günümüzde fide maliyetlerinin düşürülmesi ve özelliklede orijinal tarımsal ürünlerin fidelerinin yetiştirilmesi ve bu konuda BŞEÜ başta olmak üzere il, ilçe tarım müdürlüğü ile birlikte çiftçilerimizin yanında olacağız.

sera-projesi-basladi2.jpg

Osmaneli Belediyesi, Osmaneli Kadın Girişimciler Kooparatifi, BŞEÜ, il ve ilçe tarım müdürlüğü, BEBKA destekleri ile proje altı ay içinde tamamlanacak. Projemiz ilçemize, ilimize ve bölgemiz tarımına hayırlı olsun.” dedi.

sera-projesi-basladi3.jpgsera-projesi-basladi4.jpg

Bu haber toplam 7899 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum