SELÖZ'DEN KİNAYELİ SÖZLER

SELÖZ'DEN KİNAYELİ SÖZLER

Memur-Sen İl Temsilcisi Ahmet Selöz, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık’ın bürokraside yaşanan değişikliklere ilişkin açıklamalarının ardından...

A+A-

Memur-Sen İl Temsilcisi Ahmet Selöz, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık’ın bürokraside yaşanan değişikliklere ilişkin açıklamalarının ardından dikkat çeken sözler sarfetti. 
Ahmet Selöz, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’un tayini üzerinden milli eğitimde yaşanan bürokrat değişikliklerini eleştirdi. Selöz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında, “7 yılda 6 il milli eğitim müdürü görmüş bir sendikacı olarak ilimizle gurur duyuyorum. Zira eğitimde istikrar ancak böyle sağlanır” ifadeleriyle kinayeli göndermelerde bulundu.

‘Hancı mı iyi, yolcu mu kötü?’ diyerek üstü kapalı şekilde karar alıcılara mesaj gönderen Selöz, açıklamasında şunları kaydetti:   
“Başarısız bürokratlarımızı terfi ettirmeye devam ediyoruz. 7 yılda 6 il milli eğitim müdürü görmüş bir sendikacı olarak ilimizle gurur duyuyorum. Zira eğitimde istikrar ancak böyle sağlanır. Gerek ilk görev yeri Bilecik olan başarısız müdürlerimizi üst görevlere, daha büyük illere yolladık. Gerekse son görev yeri olanları huzur içinde emeklilik hayatlarına uğurladık. Nedense arası da olmadı. Hancı mı iyi, yolcu mu kötü? Kamuoyunun takdirine bırakıyorum. 
Eskişehir il milli eğitim müdürünün 4 yıldır görevde olduğu, her daim istikrara vurgu yapılan siyasi konjoktürde ilimizde görev yapan il milli eğitim müdürlerinin ortalama görev süresinin bir yıldan biraz fazla olması bilimsel ve sosyolojik olarakta incelenmesi, tahlil edilmesi gereken bir konu. Bu tablodan dolayı Bilecikli olarak ve bir eğitimci olarak Bilecik eğitimi adına üzgünüm. 
Güle güle Fazilet hanım çayınızı içmeye geliriz. Hoş geldin Güsamettin bey kahve içmeye bekleriz.”


Bu haber toplam 2404 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.