SELİM YAĞCI,TBMM'DE KAYDINI YAPTIRDI

SELİM YAĞCI,TBMM'DE KAYDINI YAPTIRDI

24 Haziran Genel Seçimlerinde Bilecik’ten AK Parti Milletvekili seçilen Selim Yağcı, Türkiye Büyük Millet Meclisinde 27. Dönem Milletvekilliği kaydını...

A+A-

24 Haziran Genel Seçimlerinde Bilecik’ten AK Parti Milletvekili seçilen Selim Yağcı, Türkiye Büyük Millet Meclisinde 27. Dönem Milletvekilliği kaydını yaparak görevine başladı.

selimyagci.jpg

Eşi Fatma Yağcı ile birlikte kayıt programına giden Milletvekili Selim Yağcı, kayıt işlemini gerçekleştirdikten sonra yaptığı açıklamada "Türkiye Büyük Millet Meclisi 27. Dönem Milletvekiliği kaydımızı çok değerli hayat arkadaşım, can yoldaşım eşim Fatma Yağcı Hanımefendi ile birlikte gerçekleştirdik. 24 Haziran seçimleri Türkiye ve Dünya için yeni bir dönemin başlangıcı. Demokrasi ve hukuk devletinin hakim olduğu ve güzel bir geleceği hep birlikte kuracağımıza olan güçlü inancımızla rozetlerimizi taktık. Rabbim bu Gazi Meclis'te Şehrimize, Milletimize ve Ülkemize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin İnşAllah. Artık hem Hemşehrilerimiz hem de Ülkemiz adına hep birlikte çalışacağız. 27. Dönem Milletvekilliği Şehrimize, Milletimize ve Ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun.Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele..." dedi.

selimyagci-001.jpg

Bu haber toplam 3832 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.