ŞEHİTLERİN AİLELERİ EMANETİMİZDİR

ŞEHİTLERİN AİLELERİ EMANETİMİZDİR

Vali Büyükakın, eşi Figen Büyükakın, Milletvekili Selim Yağcı, Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Emniyet...

A+A-

Vali Büyükakın, eşi Figen Büyükakın, Milletvekili Selim Yağcı, Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner ve askeri erkan ile birlikte ilk olarak 31 Mayısta Kuzey Irak'ta terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucunda şehit olan 25 yaşındaki Hakkari Yüksekova Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'nda görevli piyade uzman çavuş Ünal Demir'in Bozüyük ilçesinde yaşayan babası Resul ve annesi Fatma Demir'i ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Burada Demir ailesi ve yakınlarıyla bir süre sohbet eden Vali Büyükakın, ''Vatan uğruna, canlarını seve seve veren şehitlerin aileleri emanetimizdir. Bizler, şehitlerimizin emanetlerine ve gazilerimize  tüm imkanları seferber ederek sahip çıkmanın çabası içinde olduk. Bize vatanımızı, bayrağımızı, istiklalimizi ve hürriyetimizi emanet eden, her anda bizi gözeten tüm şehitlerimize milletçe ödenmesi imkansız şükran borçluyuz. Vatanı, milleti ve bayrağı için şehit olan tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle yad ediyorum.'' ifadesinde bulundu. Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Büyükakın, görevli polis memurlarının bayramlarını kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.


Bu haber toplam 1156 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.