“ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİ BİZLERE EMANETTİR”

“ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİ BİZLERE EMANETTİR”

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Şaban Güdem, Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Alper Karadağ ile birlikte Şehit ailelerini ziyaret ettiler.

A+A-

 

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Şaban Güdem, Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Alper Karadağ ile birlikte Şehit ailelerini ziyaret ettiler. Ramazan Bayramında gerçekleştirilen ziyaretlerde, Ahmet Kaya Kur’anı Kerim okudu ve dualar edildi. 

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin; “Ak Parti İlçe Başkanımız Şaban Güdem, İl Genel Meclisi Üyemiz Alper Karadağ, özel kalem ve hocamız Ahmet Kaya ile birlikte ramazan bayramı nedeniyle şehit ailelerini ziyaret ettik. Covid-19 kurallarına uyarak yapılan ziyaretlerde şehitlerimiz için, Hocamız Ahmet Kaya Kur'an okudu ve dualar edildi. Vatan, Bayrak, Millet, Devlet için, bizlerin huzuru, geleceği için çekinmeden şehadete yürüyen kahramanları bir kez daha dua, minnet, saygı ve rahmetle andık. Onları yetiştiren aileleri, onların çocuklarının geleceği bize emanettir. Kahramanların aileleriyle bayramlaşırken onların şehit aileleri olarak seçilmiş, Allah'ın takdirini kazanmış özel aileler olduğunu gözlerimiz yaşararak bir kez daha gördük. Allah kahramanlarımızdan ve onları yetiştiren ailelerden razı olsun” dedi.

sehitlerimizin-aileleri-bizlere-emanettir-2.jpg

Bu haber toplam 1203 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.