ŞEHİTLER MEVLİDLE YÂD EDİLDİLER

ŞEHİTLER MEVLİDLE YÂD EDİLDİLER

MHP Osmaneli Belediye Başkan adayı Serap Demirtaş’ın destekleriyle, Ülkücü Gençler, Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve Tüm Şehitler için...

A+A-

MHP Osmaneli Belediye Başkan adayı Serap Demirtaş’ın destekleriyle, Ülkücü Gençler, Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve Tüm Şehitler için Fatih Camii’nde Mevlid-i Şerif okutuldu. 
Türkiye Kur’an okuma birincisi ve Türkiye Ezan okuma yarışmasında finale kalan Nuri Baktemur’un katıldığı Mevlidde Osmanelili vatandaşlar Fatih Camisini doldurarak Şehitlerin ruhlarını yad ettiler. Mevlid organizasyonunun yapılmasına destek veren MHP Osmaneli Belediye Başkan Adayı Serap Demirtaş, “Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Onlar ki vatan, millet ve bayrak için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden yiğitlerimizdir. O yiğitlere ne yapsak az gelir. Onların haklarını ödememiz mümkün değildir. Şehitlerimiz için Mevlidi Şerif okutulmsında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah kabul eylesin” dedi. Mevlidin ardından katılanlara pilav ayran ikramında bulunuldu. 

sehitler-yad-edildi-1.jpg

 

Bu haber toplam 1530 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.