ŞEHİTLER İÇİN BÜYÜK YÜRÜYÜŞ

ŞEHİTLER İÇİN BÜYÜK YÜRÜYÜŞ

Bilecik 1. Amatör Küme Futbol Liginin bitmesine 4 hafta kala, en yakın rakibi Bilecikspor’a 11 puan fark atarak liderliğini devam ettiren 1308 Osmaneli Belediyespor...

A+A-

Bilecik 1. Amatör Küme Futbol Liginin bitmesine 4 hafta kala, en yakın rakibi Bilecikspor’a 11 puan fark atarak liderliğini devam ettiren 1308 Osmaneli Belediyespor bu hafta oynayacağı Akpınarspor maçına şampiyonluğunu garantilemek için çıkacak. Hafta sonu oynanacak maçtan galip gelmesi halinde 1308 Osmaneli Belediyespor, ligin bitimine 3 hafta kala matematiksel olarak da 2017-2018 sezonunun Şampiyonu olduğunu ilan edecek. 
Hafta sonu Osmaneli ilçe stadında oynanacak maça Osmaneli’li taraftarlar büyük bir şölen için hazırlık yapıyorlar. 1308 Osmaneli Belediyespor taraftarları ve Osmaneli’liler maç öncesinde saat 13.30’da belediye binası önünde toplanacaklar. Saat 14.00’de Belediye binası önünden Afrin Harekâtına katılan Mehmetçiklere manevi yönden moral vermek, Afrin harekâtında Şehit olan ve Kurtuluş savaşımızdan bu yana Türk Milletinin vermiş olduğu tüm şehitlerimiz için bir yürüyüş tertip edecekler. 

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale haftası münasebetiyle düzenlenecek olan yürüyüşe bütün Osmanelililerin katılmasını beklediğini söyleyen Belediye Başkanı Münür Şahin, “Bilindiği üzere bu haftayı Şehitleri anma ve Çanakkale zaferimizin yıl dönümü haftası olarak yâd ediyoruz. Bu hafta münasebetiyle, Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşımızda, Yıllardır Güneydoğu Anadolu bölgemizde ve bugün de sınır ötesinde Afrin’de vermiş olduğumuz Şehitlerimizi bu yürüyüşle yâd edeceğiz. Afrin harekâtında şu anda teröristlerle mücadele eden Mehmetçik’lerimize de manevi yönden bir moral göndermiş olacağız. Ülkemizin bekasının temini için teröristlerle mücadele eden, ütün Şehitlerimiz Allah'tan Rahmet, Gazilerimize de Acil Şifalar diliyorum. Bu sebeple Osmaneli'li bütün Hemşehrilerimi Pazar günü yapılacak olan yüryüşümüze davet ediyorum. Yürüyüşümüzün ardından Saat: 15.30'da ilçe stadımızda oynanacak olan Şampiyonluk maçımızı da hep birlikte, Osmaneli'ye yakışır bir biçimde seyredelim. Bir sezon boyunca, kışın soğuğunda, yazın sıcağında Osmaneli forması ile yeşil sahalarda mücadele edip, 2017-2018 sezonunda Osmaneli'nin ismini puan cetvelinin en üstüne yazdıran, futbolcu kardeşlerimizi hep birlikte alkışlayalım, onların başarısını hep birlikte kutlayalım. 18 Mart 2018 Pazar günü Saat 13.30'da Belediye Binamızın önünde buluşmak dileklerimle.  Bilecik 1. Amatör Küme Futbol liginin 2017-2018 sezonu şampiyonluğu Osmaneli ilçemize Hayırlı olsun. Nice başarılara hep birlikte el ele gönül gönüle varmayı Allah nasip etsin" dedi. 


Bu haber toplam 1939 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.