ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARINDAN ÜCRET ALMAYACAK

ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARINDAN ÜCRET ALMAYACAK

Osmaneli'in sevilen simalarından ve genç esnaflarından Kara Kalem Fotoğraf stüdyosunun sahibi Hikmet Aydın bir ilke daha imza attı. Osmaneli'den sonra aynı...

A+A-

Osmaneli'in sevilen simalarından ve genç esnaflarından Kara Kalem Fotoğraf stüdyosunun sahibi Hikmet Aydın bir ilke daha imza attı. Osmaneli'den sonra aynı isimle Bilecik'e de fotoğraf stüdyosu açan Hikmet Aydın, işyerine gelecek olan Şehit yakınlarından, Gazilerden ve gazi yakınlarından fotoğraf ve kamera çekimi ücreti almayacağını söyledi. 
Konu ile ilgili olarak gazetemize açıklama yapan Hikmet Aydın; "Şehitlerimiz bizler için, vatan için şehadet şerbetini içmiş kahramanlarımızdır. Aynı şekilde Gazilerimiz de vatan için, millet için, bayrak için gözlerini kırpmadan canlarını ortaya koymuş ve gazilik üniformasını giymiş kahramanlardır. Bizler bu kahramanlarımıza ne yapsak azdır. Onların yakınları bizlere emanettir. Biz de Kara Kalem fotoğraf stüdyosu olarak hem Osmaneli'de, hem de Bikecik'te bizlere emanet olan Şehit ve Gazilerimizden ve yakınlarından hiç bir ücret almadan onlara hizmet etmeyi kendimize bir borç saydık. Çünkü onların bizlere ödeyecekleri bedeli Şehit ve Gazilerimiz paradan çok çok daha büyük bir bedelle cephede ödemişlerdir. Bu vesile ile Şehitlerimize Allah'tan Rahmet, Gazilerimize de acil şifalar ve sağlıklı bir hayat niyaz ediyorum. Onların kahramanlıkları karşısında bizim yaptıklarımız denizde damla bile olamaz. Allah onlardan razı olsun" dedi.

sehit-ve-gazi-yakinlarindan-ucret-almayacak.jpg

 

Bu haber toplam 2511 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.