ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADILAR

ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADILAR

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Jandarma Komutan vekili Rıza Gazel, İlçe Emniyet Müdür vekili Yalçın...

A+A-

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Jandarma Komutan vekili Rıza Gazel, İlçe Emniyet Müdür vekili Yalçın Avcı, Şehit ailelerini unutmadılar. Kurban bayramı münasebetiyle Osmaneli’deki Şehit ailelerini ziyaret eden heyet Şehit ailelerinin bayramlarını kutladılar. 

sehit-ailelerini-unutmadilar.jpg

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı Şehit Ailelerini ziyarette; “Bugün burada bayram yapabiliyorsak, Şehitlerimizin ve Gazilerimizin sayesindedir. Allah onların hepsinden razı olsun. Onların geride bıraktıkları bizlerin emanetidir. Bizlerde bu emanete sonuna kadar sahip çıkacağız” dedi. 
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de Şehit ailelerini ziyarette yaptığı konuşmada; “Şüphesizki en büyük değerlerimiz şehitlerimiz ve onların bize emanet ettikleri şehit aileleri. Bayrak için, Millet için, Vatan için, Devlet için hiç çekinmeden şehadete yürüyen yiğitlerimiz, kahraman mehmetçiklerimiz, polislerimiz Allah katında hakettikleri en büyük makamlardadırlar. Onların bize emnaet ettiği aileleri ise bizim için Osmaneli'ni Türkiye'nin en büyük değerleri. Onların her gün ellerini öpsek, onlara her gün hizmet etsek haklarını ödeyemeyiz” dedi. 

sehit-ailelerini-unutmadilar-(2).jpg

Bu haber toplam 1256 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.