ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER YEMEKTE BULUŞTU

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER YEMEKTE BULUŞTU

Vali Tahir Büyükakın, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit yakınları, gaziler ve ailelerinin onuruna akşam yemeği düzenledi.Tüm...

A+A-

Vali Tahir Büyükakın, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit yakınları, gaziler ve ailelerinin onuruna akşam yemeği düzenledi.

yemek15temmuz.jpg

Tüm şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenen Vali Tahir Büyükakın ve eşi Figen Büyükakın program boyunca konuklarıyla bol bol sohbet ettiler. 
 Şehit ailelerinin şehitlerimizin emaneti olduğunu ifade eden Vali Tahir Büyükakın 
"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehitlerimizin bizlere emaneti kiymetli  ailelerimizle,  gazilerimizle biraraya geldik. Bu birlik, bu vatan aşkı oldukça bu ülke ve bu millet ebed müddet varolacaktir" dedi. 
 Program Il Müftüsü Necati Akkus'un duasıyla son buldu. 
Programa 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tanju Selçuk Yücel, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Adlı Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Kamil Kaya, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ibrahim Taş, Garnizon Komutani Muslim Akdoğan, Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Jandarma Komutanı Hacı  Mehmet İnce, Vali Yardımcıları, il protokolü ve davetliler katıldı.

Bu haber toplam 1667 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.