SEÇİLDİĞİNİZ GÖREVLERDEN DE İSTİFA EDİN

SEÇİLDİĞİNİZ GÖREVLERDEN DE İSTİFA EDİN

Milliyetçi Hareket Partisinde ard arda gelen istifaların ardından MHP Osmaneli İlçe Başkanı Hayri Teyin gazetemize açıklamada bulundu. Partisinden...

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisinde ard arda gelen istifaların ardından MHP Osmaneli İlçe Başkanı Hayri Teyin gazetemize açıklamada bulundu. 
Partisinden istifa edenler ile ilgili olarak konuşan İlçe Başkanı Hayri Teyin, “MHP sayesinde seçilenler, sadece partiden değil, seçildikleri görevlerinden de istifa etsinler” dedi. 
İlçe Başkanı Teyin gazetemize yaptığı açıklamada, “Son günlerde MHP üyesi bazı arkadaşlar istifalarını vermektedirler. Herksin siyasi tercihine saygı duyarız. Milliyetçi Hareket Partisi, birileri için rant kapısı olacak, bazılarının da sandığı gibi bir kitle partisi değildir. Milliyetçi Hareket Partisi, Adriyatik’ten Çin Seddine kadar nerede bir Türk varsa hepsinin derdiyle hemhal olan, Türk’ün bekası için kurulmuş ve bu uğurda mücadele eden bir fikir partisidir. Ülkücü Hareketin baba ocağıdır. Ülkücüyüm diyen herkese kapımız açıktır. Ben istifa eden arkadaşlarımıza da saygı duyuyorum. Yalnız kendilerine şunu söylemek istiyorum. Partimizden istifa eden seçilmiş kişiler, sizler seçilmiş olduğunuz makamlara MHP sayesinde seçildiniz. MHP’lilerin analarının ak sütü gibi helal olan oyları ile İl Genel Meclisi, Belediye Meclisi, Belediye Başkanı oldunuz. Madem MHP’de sizler için bitmiştir, madem MHP’de siyaset yapmayacaksınız, sadece MHP’den değil, MHP sayesinde seçildiğiniz görevlerinizden de istifa ediniz. MHP sayesinde almış olduğunuz oylarınızı partimizde bırakınız öyle gidiniz. Sizlerin partiden gitmesiyle MHP bitecek, yok olacak bir parti değildir. MHP’yi Rahmetli Başbuğumuz önderliğinde, Ülkücüler, Türk Milliyetçileri, yani sizlerin anlayacağınız Türk Milleti kurmuştur. Sizler istifa edip gitseniz de MHP’ye Türk Milleti sahip çıkmaktadır, çıkacaktır da. MHP Türk Milletinin bekasının temel taşıdır, çimentosudur. Türk Milleti için dün nasıl mücadele ettikse, bugün de, yarın da aynı mücadelemiz son nefer, son nefes kalana kadar devam edecektir” dedi. 


Bu haber toplam 2566 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum