“SAYGISIZLIĞI NEFRETLE KINIYORUZ”

“SAYGISIZLIĞI NEFRETLE KINIYORUZ”

Atatürk’süz, bayraksız 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlamalarına ilçe Başkanından tepki.

A+A-

 

Atatürk’süz, bayraksız 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlamalarına ilçe Başkanından tepki.

 Osmaneli'de Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının yapılmadığı, üstüne de ilçede her yıl asılan orta refüjlere Türk Bayrağı ve Atatürk posteri asılmamasına CHP ilçe başkanı İsmail Er tepki gösterdi. Başkan İsmail Er, “Kurucusunun olmadığı Cumhuriyet Bayramını kutlamış gibi yapmanın utancı içerisindeyiz” dedi.

CHP ilçe başkanı İsmail Er Atatürk ve Türk Bayrağının yok sayılmasına tepki göstererek “Osmaneli ilçemizde 97. yılını kutladığımız Cumhuriyet Bayramımızın kutlama merasimini maalesef kutlayamamanın mutsuzluğu içerisindeyiz” dedi.

“KUTLANMIŞ GİBİ YAPMANIN UTANCI İÇİNDEYİZ”

Cumhuriyet Bayramının kutlanmış gibi yapıldığını söyleyen Er, şöyle konuştu;

“Osmaneli ilçemizde Sokaklar da Caddeler de Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk posteri ve Şanlı Türk Bayrağı bulunmaması CHP mensubiyeti olan herkesi derinden yaralamıştır. Kurucusunun olmadığı Cumhuriyet Bayramını kutlamış gibi yapmanın utancı içerisindeyiz.”

“SAYGISIZLIĞI NEFRETLE KINIYORUZ”

CHP li Atatürkçü vatanseverlerin yüce Türk Milleti'ne ve kurucu değerlerine yapılan bu saygısızlığı nefretle kınadıklarını söyleyen İlçe Başkanı Er, ”Türkiye Cumhuriyetimizin çok zor şartlarda ne büyük fedakârlıklar altında kurulduğunu, o al bayrağımız ki; rengini aziz Şehitlerimizin kanlarından aldığını, Türk Milleti adına bunu unutanlara tepkimizdir. CHP Osmaneli İlçe Başkanlığı olarak AKP’li Osmaneli Belediye Başkanının milli bayramlarımız konusunda gerekli hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz” dedi

Bu haber toplam 33962 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum