“SANAYİ İÇİN OLAĞANÜSTÜ ÇABA HARCIYORUZ”

“SANAYİ İÇİN OLAĞANÜSTÜ ÇABA HARCIYORUZ”

Osmaneli Organize Sanayi Bölgesinde 28.000 m2'lik alanda yatırıma başlayan Vatan Plastik AŞ, ikinci ve üçüncü etapta aldığı arsalar ile 75.000 m2 lik...

A+A-

Osmaneli Organize Sanayi Bölgesinde 28.000 m2'lik alanda yatırıma başlayan Vatan Plastik AŞ, ikinci ve üçüncü etapta aldığı arsalar ile 75.000 m2 lik bir alanda yatırımlarını devam ettirdi. İstanbul’daki yatırımlarını da Osmaneli’ye taşımak isteyen Vatan Plastik AŞ 2018 yılında başladığı yeni yatırımalarada hızla devam ediyor. Mevcut tesislere yeni makina yatırımları ise devam ediyor.
Vatan Plastik AŞ yeni teknoloji kâğıt üretimi, Kalsit, Granül ve Naylon Geri Dönüşüm alanlarında da Osmaneli’de yeni yatırımlar planlıyor. İlk etepta 100.000 m2 lik alana daha ihtiyaç duyduklarını açıklayan şirket yöneticileri şirketin ileride tüm yatırımlarını Osmaneli de bütünleştirmek istiyor. Özellikle yeni teknoloji kâğıt üretimi ülkemiz içinde cari açığı azaltıcı önemli bir yatırım olacak.
Geçtiğimiz Perşembe günü Vatan Plastik A.Ş’yi ziyaret eden Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Vatan Plastik’in ve diğer sanayi kuruluşlarının ilçede yaptıkları yatırımlardan dolayı çek memnun olduklarını belirterek; 
İleride Vatan Plastik AŞ nin yatırımları 500.000 m2 lik bir alanı kapsayacak. Osmaneli Belediyesi olarak sanayileşme hedeflerimize ulaşabilmek için mevcut sanayi şirketlerimizin büyümesini teşvik ederken, yeni yatırımcıları ilçemize getirmek içinde olağanüstü çaba harcıyoruz”dedi. 

sanayi-icin-olaganustu-caba-2.jpg

 

Bu haber toplam 1550 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.