ŞAMPİYONLUK YARIŞI

ŞAMPİYONLUK YARIŞI

BİLECİK 1. AMATÖR KÜME FUTBOL LİGİNDE 1308 OSMANELİ BELEDİYESPOR İLE BİLECİKSPOR’UN ŞAMPİYONLUK YARIŞI

A+A-

Bilecik 1. Amatör Küme futbol liginde bu haftada 1 ve 2.nci sıralar puan kaybı yaşamadılar. 
Bilecik 1. Amatör Küme Futbol liginde şampiyonluk yarışında başa baş mücadele eden 1308 Osmaneli Belediyespor ile Bilecikspor rakiplerini farklı şekilde mağlup ederek 3’e puanı hanelerine yazdırdılar.

1308 Osmaneli Belediyespor Pazaryerispor’u 7-1’lik skorla geçerken, ikinci sıradaki Bilecikspor’da kendi evinde Gölpazarı Belediyespor’u 4-0 yendi. 1308 Osmaneli Belediyespor puanını 61’e yükseltirken, Bilecikspor’da 59 puana geldi. Osmaneli ilçesinin futboldaki diğer temsilcisi Osmaneli Gençlerbirliği ise haftalar sonra kazanmayı hatırladı. Bilecik deplasmanında 1299 Bilecik kulübünü 3-1 yenen Osmaneli Gençlerbirliği puanını 19’a yükseltti. 
1308 Osmaneli Belediyespor ile Bilecikspor’un şampiyonluk için yarıştığı bu sezonda bitime 3 hafta kala takılmamaları, şampiyonluğun son haftada Osmaneli’de oynanacak 1308 Osmaneli Belediyespor – Bilecikspor maçına kalması bekleniyor. Son hafta Osmaneli’de oynanacak maçta galip gelenin sezonu şampiyon tamamlayarak, Bal ligi finali oynamaya hak kazanacak. 

puan-001.jpgmaclar.jpg

Bu haber toplam 2536 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.