ŞAMPİYONLUĞA SON İKİ ADIM

ŞAMPİYONLUĞA SON İKİ ADIM

BİLECİK 1. AMATÖR KÜME FUTBOL LİGİNDE ŞAMPİYONLUĞA SON İKİ ADIM

A+A-

Bilecik 1. Amatör Küme Futbol liginin 24. Haftası geride kalırken, Lider 1308 Osmaneli Belediyespor ile bir maç eksiğiyle Bilecikspor bu haftada puan kaybı yaşamadılar.

1308 Osmaneli Belediyespor Söğüt deplasmanında Söğütspor’u 3-1’lik skorla geçerken, Bilecikspor’da Pazaryeri deplasmanından 3-2’lik skorla 3 puan alarak döndü. Bir maç fazlası ile lider durumda bulunan 1308 Osmaneli Belediyespor Puanını 64’e yükseltirken atmış olduğu gol sayısını da 95’e çıkarttı. Liderin takipçisi Bilecikspor’da Pazaryeri deplasmanından 3-2’lik skorla galip gelirken puanını 62’ye yükselterek takibe devam etti. Osmaneli’nin futboldaki diğer temsilcisi Osmaneli Gençlerbirliği ise kendi evinde Akpınarspor’a 2-0 mağlup oldu. Ligin ikinci yarısının flaş takımlarından biri olan Bayırköyspor ise Gölpazarı Belediyespor’u deplasmanda 6-3 gibi farklı bir skor ile mağlup etmeyi başardı. Bilecik 1. Amatör Küme Futbol liginde son iki haftaya gelindiğinde Bozüyük Güneşspor’un küme düşmesi kesinleşti. Bilindiği gibi Bilecik İl Öze lidarespor sezon başında ligden çekilmişti. Böylece Bilecik 1. Amatör Küme Futbol liginden bu sezon bir takım küme düşecek. 

Sezonun ikinci yarısının başında yoğun kar yağışı nedeniyle maçlar ertelenmiş ve hafta arasına kaydırılmıştı. 25. Hafta Bilecikspor Söğütspor 28 Mart 2017 Salı günü Saat 16.30’da, Akpınarspor Bozüyük İdmanyurdu Maçı 29 Mart 2017 Çarşamba günü 16.30 oynanacak. Diğer maçlar 30 Mart 2017 Perşembe günü oynanacaktır.  1308 Osmaneli Belediyespor ise bu hafta BAY olarak geçecek. 

sampiyonluga-son-iki-adim-001.jpg

Bu haber toplam 2147 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.