ŞAMPİYONLAR KUPALARINA KAVUŞTU

ŞAMPİYONLAR KUPALARINA KAVUŞTU

Bilecik 1. Amatör Küme Futbol ligi 2018-2019 sezonunu Bilecik Şampiyonu olarak bitiren 1308 Osmaneli Belediyespor A takımı ile Bilecik U19 ligini Şampiyon...

A+A-

Bilecik 1. Amatör Küme Futbol ligi 2018-2019 sezonunu Bilecik Şampiyonu olarak bitiren 1308 Osmaneli Belediyespor A takımı ile Bilecik U19 ligini Şampiyon olarak tamamlayan U19 takımlarına kupaları verildi. 
Bilecik’te 28n Nisan 2019 Pazar günü oynanan BAL Ligine terfi maçı öncesinde 1308 Osmaneli Belediyespor A takımına kupasını Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun verdi. Başkan Tosun yaptığı konuşmada, “İki sezondur Bilecik 1. Amatör Küme Futbol ligini Şampiyon olarak tamamlayan ve BAL ligine terfi maçı oynamaya hak kazanan 1308 Osmaneli Belediyespor takımını kutluyorum. Başta Kulüp başkan ve yöneticilerine, teknik heyetine ve futbolcu kardeşlerime tebriklerimi sunuyorum. Bundan sonraki sezonlarda da başarılar diliyorum” dedi. U19 takımına kupasını veren Bilecik Futbol il temsilcisi Engin Toku’da yaptığı konuşmada; “Ülkemizin en büyük eksikliklerinden biri olan alt yapı düzenini kurarak, Osmaneli ilçemizden genç futbolcuların çıkmasını sağlayan, Osmaneli’nin çocuklarına daha küçük yaşlarda spor yapma imkânı veren başta Osmaneli Belediye Başkanı Sayın Münür Şahin’i, Kulüp Başkanı Hayati Kaba ve yöneticilerini, Alt yapıların hocalarını ve genç futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Genç futbolcu kardeşlerimin önleri inşallah açık olur kendilerini daha üst liglerde görme imkânını da bulmuş oluruz. Ben 1308 U19 Futbol takımını şampiyonluklarından dolayı kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum” dedi.  Şampiyonluk kupasını kaldıran 1308 Osmaneli Belediyespor A Takımı kaptanı Hasan Koç ve U19 takımı kaptanı Samet Mazlum; “Bizler bu kupaları tüm Osmaneli adına alıyoruz. Bu kupaların alınmasında saha dışarısında bizlere her zaman destek veren Başta Belediye Başkanımız Münür Şahin, Kulüp Başkanımız Hayati Kaba, Hocalarımız ve en önemlisi de Osmanelili Futbol Severlere, taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah bu başarılarımız bundan sonraki sezonlarda devam edecektir, Osmaneli’nin adını her zaman en üstlere yazdırmak bizlerin asli görevi olacaktır” dediler. 

sampiyonlar-kupalarina-kavustu-3.jpg

 

Bu haber toplam 2448 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.