ŞAMPİYON FENERBAHÇE

ŞAMPİYON FENERBAHÇE

Osmaneli Belediyesince düzenlenen, TFF, İstanbul ASKF. Bilecik ASFK tarafından desteklenen "Lefke Cup U15 Futbol Turnuvası Fenerbahçe - Altınordu finali ile...

A+A-

Osmaneli Belediyesince düzenlenen, TFF, İstanbul ASKF. Bilecik ASFK tarafından desteklenen "Lefke Cup U15 Futbol Turnuvası Fenerbahçe - Altınordu finali ile sona erdi. Final maçının normal sonucu ( 1 - 1 ) beraberlikle sona erdi. Yapılan penaltı atışlarında Fenerbahçe maçı (6 - 5) kazanarak kupanın sahibi oldu.

sampiyon-fenerbahce2.jpg

Seyircileri futbola doyuran geleceğin yıldızları haklı alkış aldılar. Grup maçlarında Fenerbahçe karşısında ( 2 - 1 ) lik galibiyet elde eden ve finale kadar tüm maçlarını kazanan Altınordu örnek bir altyapı olduğunu da gösterdi. Ali Koç'un Fenerbahçe başkanı olması ile birlikte kurumsal bir alt yapı kuran Fenerbahçe ise ilk maçında Altınordu’ya yenildikten sonra, diğer maçlarını sırasıyla Adana Demir Spor maçını penaltılarla, Balıkesirspor maçını ( 2 - 0 ) kazanarak yarı finale yükselen Fenerbahçe, yarı final maçında da ezeli rakibi Beşiktaş ile karşılaştı. Çok zevkli ve mücadeleci geçen maç sonrası ( 3 - 1 ) lik galibiyetle finale yükselen Fenerbahçe taraftar desteğini de arkasına alarak kupayı kazanan taraf oldu.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederek geleceğin yıldızlarını ve Türkiye'nin çok değerli kulüplerini Osmaneli'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, tüm takımlara teşekkür etti. Başkan Şahin geleneksel hale gelen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Lefke Cup U15 Futbol Turnuvası" önümüzdeki yıl daha fazla takımla gerçekleşecek dedi.

sampiyon-fenerbahce3.jpg

Turnuvayı İzleyen Bilecik Milletvekili Selim Yağcı' ya, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman'a, Belediye Meclis Üyelerimize,Siyasi Partilerimizin başkan ve yöneticilerine,Organizasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştiren Osmaneli Belediyesi persolenine ve sporsever Osmaneli halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 9935 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.