ŞAMPİYON BELLİ DÜŞMEYE 5 ADAY

ŞAMPİYON BELLİ DÜŞMEYE 5 ADAY

Bilecik 1. Amatör Küme Futbol Liginin 23. Haftası, bugün ve yarın oynanacak olan maçlar ile tamamlanacak.Bilecik 1. Amatör Küme Futbol Liginde, geçtiğimiz...

A+A-

Bilecik 1. Amatör Küme Futbol Liginin 23. Haftası, bugün ve yarın oynanacak olan maçlar ile tamamlanacak.

Bilecik 1. Amatör Küme Futbol Liginde, geçtiğimiz hafta Bilecikspor’u kendi sahasında 2-0’lık skorla yenerek, aradaki puan farkını 11’e çıkartan 1308 Osmaneli Belediyespor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Şampiyonluk maçına çıkacak. 18 Mart 2018 Pazar günü saat 15.30’da başlayacak olan maça, Osmaneli’li futbol severlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Bilecik 1. Amatör Futbol Liginde Osmaneli ilçesinin diğer temsilcisi Osmaneli Gençlerbirliği’de Pazar günü Saat 13.30’da Gökpınarspor’u ağırlayacak. 25 Puanla 9. Sırada bulunan Osmaneli Gençlerbirliği, 2017-2018 sezonunu puan cetvelinde iyi bir yerde bitirmek için, bu maçtan galip gelmek için çabalayacak. 1308 Osmaneli Belediyespor’un şampiyonluktaki en büyük rakibi olan Bilecikspor, ligin ikinci yarısında almış olduğu mağlubiyetlerle, özellikle geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde 1308 Osmaneli Belediyespor’a 2-0 mağlup olduktan sonra Şampiyonluk şansını kendi elleriyle yok etmişti. Bilecikspor ise ligin 23. Haftasında Bozüyük İdman Yurdu’nu Bilecik’te ağırlayacak. Ligin iyi ve güzel futbol oynayan takımlarından olan Yeşilyurtspor ise Bilecik deplasmanında 1299 Bilecik kulübü’ne konuk olacak.

Bilecik 1. Amatör Küme futbol liginin puan cetvelinin son sıralarını ise 15 puanlı üç takım paylaşıyor. Bozüyük İdman Yurdu 12, Bayırköyspor 13 ve Vezirhanspor ise 14. Sırada yer alıyor. BU üç takımın hemen üzerinde ise 17 Puanlı 1299 Bilecik Kulübü yer alıyor. Ligin üst sıraları bitime üç hafta kala şekillenmişken, ligin son sıralarında durum hayli karışık. Şampiyonun belli olduğu Bilecik 1. Amatör Küme Futbol ligine bu sezon kim veda edecek. 

puan-durumu-001.jpg

Bu haber toplam 2035 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.