"Sakin Şehir" çalışmaları sürüyor

"Sakin Şehir" çalışmaları sürüyor

Bilecik Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve Osmaneli Belediye Başkanlığı ortaklığında; Avrupa Birliği CittaSlow (Sakin Şehir) ağına katılmak üzere başlatılan çalışmalar devam ediyor.

A+A-

Bilecik Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve Osmaneli Belediye Başkanlığı ortaklığında;  Avrupa Birliği CittaSlow (Sakin Şehir) ağına katılmak üzere başlatılan çalışmalar devam ediyor.  

sakin-sehir-calismalari-suruyor.jpg

Ayrıca, Osmaneli Belediyesi, Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve Osmaneli Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlığı ile  “Mutlu İnsan, Mutlu Turist, Mutlu Esnaf” projesi protokolü imzalandı. Proje ile gerekli turizm değerine sahip Osmaneli ilçesinin, yerelden ulusal düzeye taşınarak, Osmaneli’nin turistler için bir cazibe merkezi haline getirilmesi, ilçedeki işletme sahiplerinin eğitilmesi ve bölgede yaşayan halka alternatif iş sahası oluşturarak gelir düzeylerinin yükseltilmesinin sağlanması amaçlanıyor. 

Belirtilen çalışmalar kapsamında 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü Osmaneli Belediye Başkanlığı tarafından ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile esnaf sanatkarlar odasının belirlediği 46 esnaftan oluşan heyet, Karabük İli Safranbolu ilçesine CittaSlow ve Alan Başkanlığı kapsamında turizm inceleme ve Info Tur programı düzenledi. 

sakin-sehir-calismalari-suruyor1.jpg

Verimli geçen Info Tur programı sonrasında Osmaneli tarihi Lefke evleri başta olmak üzere il merkez ve diğer ilçelerde kurumsal turizm destinasyonları oluşacak.

Diğer yandan, projenin tüm giderleri Osmaneli Belediyesi tarafından karşılanıyor.

sakin-sehir-calismalari-suruyor2.jpg

sakin-sehir-calismalari-suruyor3.jpg

Bu haber toplam 4201 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.