SADECE FUTBOL ŞÖLENİ YAŞANSIN

SADECE FUTBOL ŞÖLENİ YAŞANSIN

Bilecik 1. Amatör Küme Futbol Liginin 8. Haftası önemli bir maça sahne olacak. Bilecik 1. Aatör Ligde geçen sezonun şampiyonu ve bu sezonun da en büyük...

A+A-

Bilecik 1. Amatör Küme Futbol Liginin 8. Haftası önemli bir maça sahne olacak. 
Bilecik 1. Aatör Ligde geçen sezonun şampiyonu ve bu sezonun da en büyük şampiyonluk adayı 1308 Osmaneli Belediyespor ile geçen sezonun 2.si Bilecikspor arasında 17 Kasım 2018 Cumartesi günü Osmaneli ilçe stadında oynanacak. Saat 14.00’da başlayacak olan maça yoğun bir seyirci akını olması bekleniyor. 2018-2019 Sezonuna iyi bir başlangıç yapan 1308 Osmaneli Belediyespor, 7’de 7 yaparak 21 puanla ligin zirvesinde yer alıyor. Söğütspor maçında kırmızı kart görerek 3 hafta oynamama cezası alan Muhammed’in yokluğu 1308 Osmaneli Belediyespor için büyük bir dezavantaj olarak değerlendiriliyor. Bilecikspor ise bir maç eksiği ve Söğütspor’dan aldığı mağlubiyet sonrasında topladığı 15 puanla Lider 1308’in ardından ligde 2. Sırada yer alıyor. Sezon başında yaptığı transferler ve teknik direktörlüğe Ahmet Uzun’u getirerek güçlü bir kadro kuran Bilecikspor’da 1308 ile birlikte şampiyonlukta iddiası olan bir takım. 1308 Osmaneli Belediyespor bu haftaki maçtan galip geldiği takdirde şampiyonluk yolunda en büyük rakibi olan Bilecikspor’a büyük bir darbe vurmuş olacak. Bilecikspor’un galibiyeti ise, şampiyonluk yarışının daha da kızışmasına ve bundan sonraki haftaların daha da heyecanlı geçmesine neden olacak. 
Bu haftaki 1308 Osmaneli Belediyespor-Bilecikspor maçında en büyük görev iki takımın taraftarlarına düşecek. Geçmiş yıllarda yaşanan bazı sıkıntıların unutulup, seyircilerin sadece takımlarını desteklemeleri, küfürsüz ve sataşmasız bir maçın oynanması, hem Bilecik Futboluna, hem de en çok ihtiyaç duyulan birlik ve beraberliğe neden olacaktır. 

 


Bu haber toplam 10822 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.