“SABRIMIZIN SONUNA GELİYORUZ”

“SABRIMIZIN SONUNA GELİYORUZ”

Önceki aylarda vatandaşların şikâyeti üzerine haberlerimize taşıdığımız, Osmaneli’nin kaldırımlarına kamyonların park etmesi, kaldırımları işgal...

A+A-

Önceki aylarda vatandaşların şikâyeti üzerine haberlerimize taşıdığımız, Osmaneli’nin kaldırımlarına kamyonların park etmesi, kaldırımları işgal etmesi halen devam etmektedir. 
Gazetemizin Whatsaap ihbar hattına vatandaşlar tarafından resimleri çekilerek gönderilen kamyonların otopark işgali, hem tehlike arz etmekte, hem dehoş olmayan hadiseler meydana getirmektedir.  Osmaneli Camikebir Mahallesi İstanbul caddesinde kaldırımlara park etmeyi alışkanlık haline getiren kamyonculardan şikâyetçi olan vatandaşlar; “Osmaneli Turistik bir merkez olacak diyen yetkililere sesleniyorum. Osmaneli bu şekilde mi turistik bir şehir olacak. Daha önce de dile getirilen kaldırımların kamyonlar tarafından işgali ne yazık ki halen devam etmektedir. Bizler kamyonların park ettiği yerlerde ikamet etmekteyiz. Kamyoncular gece gelip kaldırımlara park ederek, kaldırımları işgal etmekte, yayaların yoldan yürümelerine mecbur kalmalarına sebep olmaktadır. Allah korusun herhangi bir kazada bunun sorumlusu kim olacaktır. Ayrıca kaldırımları işgal ederek kamyonlarının içinde uyuyan şoförler, gece yarısı ve sabahları kamyonlarının dibine küçük abdestlerini yapmaktadırlar. Bizler, eşlerimiz ve çoluk çocuğumuz evlerimizin balkonlarına çıkamaz hale geldik. Şehir içine kamyonların park etmesini yasaklayacak bir yetkili Osmaneli’de yokmudur? Yüklü kamyonların kaldırımlara park etmesi ile birlikte kaldırımlar çökmekte, insanlar kaldırımlarda yürümekte zorlanmaktadırlar. Turizmle kalkınmayı hedefleyen Osmaneli ilçemize bu görüntüler yakışmamaktadır. Şehir dışında müsait bir yere kamyonlar için bir park yeri yapmak çok mu zordur? Kamyoncular yüzünden İstanbul Caddesi üzerinde ikamet ede bizlerden birinin başı belaya girerse bunun hesabını kim verecektir. Yetkililere sesleniyoruz, bir an önce bu çirkinliklere son veriniz” dediler. 

sabrimizin-sonuna-geliyoruz-3.jpg

 

Bu haber toplam 2726 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum