SAADET PARTİSİ'NE 4 ADAY ADAYI

SAADET PARTİSİ'NE 4 ADAY ADAYI

24 Haziran seçimleri öncesinde büyük bir ivme yakalayan Saadet Parti’sine Bilecik’ten 4 Aday adayı başvuru yaptı. Aday adayları arasında Saadet Partisi...

A+A-

24 Haziran seçimleri öncesinde büyük bir ivme yakalayan Saadet Parti’sine Bilecik’ten 4 Aday adayı başvuru yaptı. Aday adayları arasında Saadet Partisi Bilecik İl Başkanı Seyfettin Tıkız’da var. Saadet Partisinin çok güçlü bir şekilde 24 Haziran seçimlerine hazırlandığını belirten eski il başkanı, yeni Milletvekili aday adayı Seyfettin Tıkız; “Saadet partisi Rahmet Erbakan hocamızın izinden gidenlerin, onun çizdiği yolda yürüyenlerin partisidir. 24 Haziran seçimlerinde hem Cumhurbaşkanlığında, hem de Milletvekilliğinde en şanslı parti Saadet Partisi olacaktır” dedi. 

saadet-partisi-bilecik.jpg
SP BİLECİK MV ADAY ADAYI SEYTFETTİN TIKIZ KİMDİR;
İlk, orta ve lise eğitimini Ünye'de tamamladı. 1986 yılında K.T.Ü. Ordu Meslek Yüksek Okulu Makine Resim Konst. Programından mezun oldu. Çelik Konstrüksiyon İmalat sektöründe çalışmaktadır. Evli ve 4 çocuk babasıdır. Orta seviye İngilizce bilmektedir.
Teşkilat Özgeçmişi:1993-1998 yılları arasında MGV Bozüyük İlçe temsilciliği görevinde bulundu. Fazilet Partisi kurucu üye ve Saadet Partisi Kurucu İlçe başkanlığı görevlerinde bulundu. 3 Kasım 2002 seçimlerinde Bilecik Milletvekili Adayı oldu. 2008 - 2016 yılları arasında İstanbul Sancaktepe İlçesinde, İlçe Başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. 28 Ağustos 2016 tarihinde Bilecik İl Başkanı olarak atandı. Halen bu görevine devam etmektedir. 
SP BİLECİK MV ADAY ADAYI ETHEM ERSÖZ KİMDİR;
Saadet Partisinin Bilecik Milletvekili aday adaylarından Ethem Ersöz 1978 yılında Eskişehir’de dünyaya gelmiştir. 2002 yılında ODTÜ Makine Mühendisliği bölümünde lisans eğitimini yapan Ethem Ersöz, yüksek lisans eğitimini ODTÜ Makine Mühendisliği Bölümünde “Güneş Enerjili Yarış Arabası için Yarış Stratejisi Geliştirme konusunda 2006 yılında tamamlamıştır. 2010 yılından bu yana bir seramik fabrikasında bakım şefi olarak çalışmakta ve çok iyi derecede İngilizce bilmektedir. SP’ de İl Tanıtma Birim Başkanı olarak görev yapmaktadır. Ethem Ersöz evli ve bir çocuk babasıdır. 
SP BİLECİK MV ADAY ADAYI BEKİR ER KİMDİR;
1983 yılında Bilecik Osmaneli Oğulpaşa köyünde doğdu. İlkokulu Oğulpaşa köyünde okudu. Ortaokulu Osmaneli ilçesinde okudu. Lise eğitimini Bursa’nın İznik ilçesinde aldı. Üniversite eğitimini İzmir’de: Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesinde aldı. Askerliğini Ankara da yaptı. Özel bir şirkette Ziraat Mühendisi olarak çalışmaktadır. Bekârdır.
SP BİLECİK MV ADAY ADAYI  ENES EFE KİMDİR;
Enes Efe 02.10.1996 Bilecik doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Balıkesir'in Gönen ilçesinde tamamladı. Lise öğrenimini ise Bilecik Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Daha sonra Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nü kazandı. Daha öğrenciliği devam etmekte olup önümüzdeki ay bölümünden mezun olacaktır. Küçük yaşından itibaren Bilecik'te hizmet, gıda, temizlik ve tarım sektörlerinde çalışmıştır. 2016 yılında üniversitede yapılan Öğrenci Konsey seçimlerinde Bölüm, Fakülte Temsilcisi ve Öğrenci Konsey Başk. Yardımcısı seçilen Enes Efe Millî Görüş teşkilatlarında lise yıllarından beri farklı kademelerde birim başkanlığı ve komisyon yöneticiliği görevlerinde bulundu. Aday adaylığı başvurusunda bulunana kadar Saadet Partisi Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürütmekteydi.

 

Bu haber toplam 5354 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.