MÜNÜR ŞAHİN

MÜNÜR ŞAHİN

RUS BÜYÜKELÇİSİNİN VURULMASI

A+A-

RUS BÜYÜKELÇİSİNİN VURULMASI TÜRKİYE ÜZERİNDE OYNANAN TERÖR KARTININ BİR PARÇASI

Rusya, İran ve Türkiye’nin Rusya’da Halep’te çözüm için bir araya geleceği dönemde Başkent’teki çirkin provokasyonun zamanlaması, saldırının dış güçlerce planlı yapıldığını gösteriyor. Amaç çok net; “Rusya-Türkiye arasında düzelen ilişkileri bozmak.Türkiye-Rusya savaşına sebep olacak ortamı yaratmak. FETÖ terör örgütü ne kadar sinsice Türkiye’yi uçuruma sürüklemek istiyor çok net belli. Uyan Türkiye, Uyanın hala uyanmayan içimizdeki hainler. Hedef çok net.Türkiye artık eski Türkiye değil. ABD, AB ve NATO ülkelerinin talimatlarına uymayan, bağımsız dış politika izleyen, Türk Dünyasının, İslam aleminin, ezilen halkların umudu ve örnek aldığı bir Türkiye var. Mısır’da, Irak’ta, Libya’da, Suriye’de yaptıklarını Türkiye’de gerçekleştiremeyen saydığımız ülkeler iyice kontrolden çıkmış durumdalar. En son ekonomide göçertmeye çalıştıkları ve ABD dolarını arttırmak suretiyle Türkiye ekonomisini bitirme planları da suya düşünce iyice kinlendiler.Bahçeli oyunu gördü ve Hükümetle işbirliği içerisinde çözüm üretiyor. Ülkenin önünü açıyor, devlet adamlığı nedir, vatan sevgisi nedir dosta düşmana gösteriyor. Ama bakıyoruz ki iktidar hırsıyla, Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti iktidarı düşmanlığı bazılarının vatan sevgisinin önüne geçmiş. Hala dış güçlerin istediği fitne, fesat, dedikodu yayma girişimi içindeler. Artık onların da gözleri görmez olmuş, dış güçlerden daha da acımasız kışkırtıcılık yaparak ülke felakete gidiyor havasını yaratmaya çalışıyorlar ve felaket tellallığından vazgeçmiyorlar.
Her şey tüm çıplaklığı ile halkımızın gözü önünde gerçekleşiyor. Kendi işine kafası basmayanlar sosyal medyadan planlamış, içeriğini bile anlayamayacakları Türkiye ve iktidarı eleştiren paylaşımlarda bulunuyorlar. Dışarıdaki hainlerin içerideki bu uzantıları İstiklal Savaşında da vardı şu anda da var. Ama üzüldüğümüz nokta bu hainlerin bir kısmı Atatürkçü, bir kısmı da Milliyetçi geçinip vatan hainliği yapıyor. Önce vatan diyen Başkanlarına hala eleştiri getiriyor ve onun Recep Tayyip Erdoğan’a, hükümete sonuçta Türkiye çıkarlarına sahip çıkmasını iktidar hırsıyla eleştiriyorlar.
Sonuçta Türkiye çok önemli süreçten geçiyor. Dış güçler Büyük Türkiye’yi, bağımsız politikalar uygulayan Türkiye’yi istemiyor. Terörü, teröristleri, ekonomiyi kısaca Türkiye’ye karşı olan ne varsa her şeyi kullanan ABD, AB, NATO ülkeleri emperyalist hedeflerini gerçekleştirmeye çalışıyor. Halep’te, Suriye’de, Irak’ta Müslüman kardeşlerimize, Türkmenlere sahip çıkan Türkiye Allah’ın yardımıyla, birlik ve beraberliğimizle bu günleri aşacak.
Ama gelecekte dışarıdaki hainler belki unutulacak. Çünkü onlar İslam düşmanı, onlar bizi sırf Müslüman olduğumuz için sevmiyor, bölmek parçalamak istiyor. Sonuçta bunlar Türkiye düşmanı. Ya bunlara yardım ve yataklık eden, sosyal medyadan şehitlerimizi bile kahredecek paylaşımlar yapan, iktidar hırsıyla hainlik yapan içerdeki işbirlikçilerini kimse unutabilecek mi? İktidar hırsıyla vatan sevgisini feda ettiklerini aklından çıkarabilecek mi?
Türk halkı; vatanını karşılıksız seven, Büyük Türkiye yolunda birlik ve beraberlik içinde hareket eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı, hükümetimizi, Devlet Bahçeli’yi ve onlara karşılıksız destek veren önce vatan, önce devlet, önce millet, önce bayrak diyen milletimizi asla unutmayacak. Allah bize yeter.
Suikastın FETÖ Terör Örgütü mensubunca işlendiği açıklandı. Yine tezgah aynı Rus uçağının düşürülmesinde planlandığı gibi. Rusya ve Türkiye arasında her geçen gün iyiye giden ilişkileri bozmak. Suriye’de çözümü engellemek. Teröre kurban giden Rus Büyükelçisinin ailesine ve Rus halkına başsağlığı diliyorum. Sonuçta o bize, Türk halkına emanetti. FETÖ’nün de Allah bir kez daha belasını ve cezasını versin.

Bu yazı toplam 2464 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.