RAMAZAN BAYRAMI TÜRK VE İSLAM ÂLEMİNE HAYIRLAR GETİRSİN

RAMAZAN BAYRAMI TÜRK VE İSLAM ÂLEMİNE HAYIRLAR GETİRSİN

OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANI MÜNÜR ŞAHİN’İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

A+A-

Artık cümle âlem biliyor ki Türk ve İslam Âlemi üzerinde çok açık bir oyun oynanıyor. İslam ülkeleri mezhep kavgaları veya başka bir nedenle karıştırılıyor. Mevcut iktidara karşı ayaklanma başlatılıyor. Sonrası planlanan senaryo sahneye konuyor. Aynen Irak, Suriye, Mısır, Libya, Somali, Sudan, Filistin, Arakan ve diğer İslam ülkelerinde olduğu gibi.

Geçmişten bu yana Türkiye üzerinde de bu oyunlar sürekli oynandı. Darbeler, toplumsal hareketler, sağ-sol, irtica, alevi-Sünni vb. birçok kargaşa yaratıcı eylemle kardeş kavgaları yaratılmaya çalışıldı. Bu ülkede halkın seçtiği Başbakan, Bakanlar cunta tarafından idam edilebildi.

Ne zaman Türkiye iyiye gitse, ekonomisini düzeltse, güçlü olmaya ve bağımsız politikalar izlemeye başlasa dış güçler bir yolunu bulup kargaşa yarattı.2002 den bu yana ise yargı ile darbe, askeri darbe, muhtıra, gezi olayları gibi toplumsal olaylar,17-25 Aralık operasyonları, MİT Tırları ile Teröre destek veren bir Türkiye imajının yaratılmak istenmesi. MİT Müsteşarının tutuklanma girişimi ve birçok olay sonrası 15.Temmuzda. FETÖ terör örgütüyle kanlı ayaklanma ve darbe girişimi.

İslam ülkeleri içinde var olan dayanışmayı ve birlikteliği yok etmek için kardeş ve Müslüman Katar halkını teröre destek veren ülke olarak ilan etme girişimi. Sonuçta Türk ve İslam âlemi üzerinde oynanan oyunlar bitmek bilmiyor.

En son din bizim dinimiz, en son peygamber bizim peygamberimiz, en son kitap bizim kitabımız o halde en önde olması gereken toplumlarda İslam Toplumları olmalı. Ama gelin görün ki tam tersi bir durum var ortada.

İnşallah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Türk ve İslam âlemi üzerindeki oyunlar, hesaplar bozulur. Yerlerinden, yurtlarından, mallarından, ailelerinin bir kısmından edilmiş olan insanlar yine bir araya gelir.

İnşallah bu ramazan bayramı Türk ve İslam âlemine hayırlar getirir. Allah Türk ve İslam âleminin toparlanmasına, birlik ve beraberliği sağlamasına, artmasına yardımcı olur. Allah Türk Dünyasını ve İslam âlemini şerlerden korusun.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyor, Sağlık ve Huzur içerisinde bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. 

Bu haber toplam 1769 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.