RAKİBİMİZİ EN GÜZEL ŞEKİLDE KARŞILAYIP, EN GÜZEL ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ

RAKİBİMİZİ EN GÜZEL ŞEKİLDE KARŞILAYIP, EN GÜZEL ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ

1308 OSMANELİ BELEDİYESPOR KULÜBÜ BAŞKANI HAYATİ KABA“RAKİBİMİZİ EN GÜZEL ŞEKİLDE KARŞILAYIP, EN GÜZEL ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ”

A+A-

Bilecik 1. Amatör Küme Futbol Liginin 2016-2017 sezonu, pazar günü oynanacak maçlar ile sona erecektir.

2016-2017 Futbol sezonunun şampiyonunu belirleyecek olan 1308 Osmaneli Belediyespor Bilecikspor maçı pazar günü Osmaneli ilçe stadında Saat 16.30’da oynanacaktır. 1308 Osmaneli Belediyespor ile Bilecikspor arasında kıran kırana bir yarışa sahne olan Sezonun finali niteliğindeki maçla ilgili olarak 1308 Osmaneli Belediyespor Kulübü Başkanı Hayati Kaba gazetemize özel açıklamada bulundu. Başkan Hayati Kaba yaptığı açıklamada, “Sporu her daim barışın, dostluğun, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin bir aracı olarak gördük ve buna inandık. Yine sporu, yarınlarımızın büyükleri olacak olan bugünün çocuklarının bedenen, ruhen ve Ahlaken iyi bir şekilde yetişmelerinin bir yolu olarak kabul ettik. 1308 Osmaneli Belediyespor Kulübü olarak bünyemizde 16 Branşta yetiştirmeye çalıştığımız yüzlerce çocuğumuza bu doğrultuda eğitim vermenin gayreti içerisinde olduk, olmaya da devam edeceğiz. Elbette ki günümüzde spor denince akla ilk önce Futbol gelmektedir. Futbol branşına yaptığımız yatırımlarımızın da semeresini almaya başladık. Futbol A Takımımız yıllardır Bilecik 1. Amatör küme liginde şampiyonluklara oynamış, şampiyon olmuş, Osmaneli ilçemizi ve İlimizi Bölgesel Amatör Ligde temsil etmiş bir takımdır. 2016-2017 sezonunun son haftasına da 64 puanla Ebedi dostumuz Bilecikspor’un bir puan gerisinde girmiştir. Yarın oynanacak olan maç ile Sezonun Bilecik Şampiyonu belli olacaktır” dedi.

Yarın oynanacak maçta en büyük görevin Osmaneli’li seyircilere, takımın taraftarlarına düşeceğini söyleyen Başkan Hayati Kaba, “Öncelikle bütün hemşerilerimizi maça davet ediyorum. Doksan dakika boyunca 1308 Osmaneli Belediyespor’u avazlarının çıktığı kadar yapacakları tezahüratlarla desteklemelerini rica ediyorum. Osmaneli halkına ve taraftarına yakışır bir şekilde küfürsüz, kavgasız şölen havasında bir maçın olacağını biliyorum. Osmaneli’li taraftarlarımızın tamamen kendi takımlarının motivasyonu için tribünlerde konsantre olup, her nereden ve kimden gelirse gelsin hiçbir tahrike kapılmamalarını rica ediyorum. Tribünlerde doksan dakika boyunca bir düğün ve bayram havasının yaşanması ve yaşatılması, hem Osmaneli ilçemizin, hem de 1308 Osmaneli Belediyespor’umuzun önünü açacağına inanıyorum. Çünkü kulüp olarak bizlerin önümüzde oynayacağı daha çok maçlar vardır. Geçmişte olduğu gibi, önümüzdeki sezonda hem ilçemiz Osmaneli’yi, hem de Bilecik ilini BAL liginde temsil etme misyonunu üstlenmek istiyoruz. BAL Liginde mücadele etmenin yolunun da yarın ki maçta sağlanacak sağduyudan, geçtiğine inanıyoruz. Bizler tribünde görevimizi en iyi şekilde yaparsak, gerisini futbolcularımız saha içerisinde zaten yapacaklardır.  Bilecik 1. Amatör Kümede mücadele eden Güneşspor’dan Bilecikspor’a kadar bütün takımlar 1308 Osmaneli Belediyespor’un dostudur, kardeşidir. Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu şu günlerde, bir maçın Bilecikspor’la bizim dostluğumuzu, kardeşliğimizi bozmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Bilecikspor takımını ve taraftarlarını Osmaneli’de en güzel şekilde karşılayıp, en güzel şekilde ağırlayıp, en güzel şekilde uğurlayacağız. Ben yarın sahada alın terlerini dökecek olan her iki takımın futbolcularına şimdiden başarılar diliyorum. Her iki akımın taraftarlarının bu maçı dostça, kardeşçe şölen havasında yaşayacaklarına gönülden inanıyorum. Maç sonunda hak edenin Şampiyon olmasını diliyorum” dedi. 

Bu haber toplam 1901 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.