RABBİM BİZLERİ UTANDIRMASIN

RABBİM BİZLERİ UTANDIRMASIN

Cumhuriyet Halk Partisi Osmaneli eski Gençlik Kolları Başkanı, İYİ Parti Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Balım, gelişen süreçle ilgili gazetemize açıklamada...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Osmaneli eski Gençlik Kolları Başkanı, İYİ Parti Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Balım, gelişen süreçle ilgili gazetemize açıklamada bulundu.

rabbim-bizleri-utandirmasin.jpg

Gazetemizi ziyaret ederek yazılı açıklamada bulunan Hasan Balım, “Çocukluğumdan beri üyesi olduğum, iki dönem de Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüttüğüm Cumhuriyet Halk Partisinden 2 sene önce istifa etmiş ve aktif siyaset yapmama kararı almıştım. Fakat Meral Akşener Hanımefendiye ve İYİ Parti kurucu yönetimine olan güvenim ve inancım beni bu partiye gönül vermeye itmiştir. Kılavuzu doğru olanın yolu da doğru olur inancındayım ve bu sebepten dolayı liderin almış olduğu kararların ve gelişen olaylar karşısında dirayetinin, azminin çok önemli olduğunun bilincindeyim. Benim temsil edeceğim lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda dosdoğru olan, dimdik duran lider olmalı. Onun bunun lafıyla eğilip bükülen; karakterimizin kırmızı çizgilerini hiçe sayan siyasi lideri takip etmedim etmem. Asla da savunmam.
Ben Meral Hanıma ve ekibine güveniyorum. Liderim olarak ta kabul ediyor; onun izinde İYİ partide aktif siyaset yapma kararımı beni tanıyan arkadaşlarıma, dostlarıma bu vesileyle de bildiriyorum. Eski partili arkadaşlarımın da bu fikrime saygı duyacağını ümit ediyor, onlara da başarılar diliyorum. İlçe yönetimindeki benim gibi düşünen arkadaşlarımla birlikte omuz omuza güzel ilçemizin ve ülkemizin çıkarları doğrultusunda dosdoğru…!! Kul Hakkı yemeden..!! Adam Kayırmadan..!! Rüşvet Almadan..!! Sadece Allah (CC) rızası için; İYİ Parti ilçe teşkilatı olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya var gücümüzle gayret edeceğiz İnşallah.
Rabbim Bizleri Utandırmasın” dedi. 

Bu haber toplam 2039 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.