PROTOKOLDE OTURMA CURCUNASI

PROTOKOLDE OTURMA CURCUNASI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Osmaneli’de Osmaneli İlkokulunun bahçesinde kutlandı. Osmaneli ilçesinde 2 adet stat varken, daha uygun okul...

A+A-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Osmaneli’de Osmaneli İlkokulunun bahçesinde kutlandı. 

protokolde-oturma-curcunasi-(12).jpg
Osmaneli ilçesinde 2 adet stat varken, daha uygun okul bahçeleri varken, Osmaneli İlkokulunun tozlu topraklı bahçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamak kimin aklına geldi acaba?

protokolde-oturma-curcunasi-(8).jpg

 Çocukların folklor oynadığı ve yarışma yaptığı anlarda, bahçeden kalkan tozlar, çocukları olduğu gibi, katılımcılara da zor anlar yaşattı. Tören alanına girmek için kullanılan bir adet merdivenin de veliler tarafından doldurulması, diğer velilerin tören alanına inip çıkmalarını zorlaştırdı. Havanın da sıcak olması nedeniyle birçok veli çocuklarının bayramını ayakta seyretmek zorunda kaldı.

protokolde-oturma-curcunasi-(7).jpg

Bazı vatandaşlar 23 Nisan Bayram töreninin Osmaneli İlkokulunun bahçesinde yapılmasına tepki göstererek, “Osmaneli’nin merkezinde daha güzel alanlar varken, hatta Belediye ve Kaymakamlık önündeki alan varken, Osmaneli merkezine en uzak olan okulun bahçesinde yapılması vatandaşlara Bayrama gelmeyiniz der gibi bir şey olmuş. Bayramlar bizim milli değerlerimiz. Ne kadar kalabalık katılınırsa, coşku o kadar artar. Yetkililer herhalde vatandaşların bayrama gelmesini istemediklerinden en uzak okula almışlar. Ayrıca yaşlılar bile çocuklarını torunlarını ayakta izlemek zorunda kaldılar. Milli Bayramlarımız Statta yapılsa daha iyi olmaz mı?” dediler. 

protokolde-oturma-curcunasi-(2).jpg

23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama tören alanında ki Protokol sıralarında ise tam bir curcuna yaşandı. Osmaneli ilçesinde Devlet Protokolü kimler tarafından belirleniyor ? Osmaneli’de Protokolde oturacak seçilmiş ve atanmışlar belli iken, protokol ile alakası olamayanların en ön saflarda yer alması, protokol sıralarına oturmaları sıkıntılara sebep oldu. Vatandaşın oyları ile seçilmiş olan İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri, protokolün en ucunda en kenarında yer alırken, hatta bazı seçilmişler kendilerine zor yer bulurken, Osmaneli ilçesinde hiçbir sıfatı olmayan kişilerin ayaklarını uzatarak protokol sıralarında yer alması birçok kişi tarafından yadırgandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Atatürk Anıtına Çelenk koyan tek kurum İlçe Milli Eğitim Müdürü bile protokol sıralarında kendine zor yer bulurken, alakasız kişilerin protokolde oturmaları hoş karşılanmadı. 

protokolde-oturma-curcunasi-(10).jpgprotokolde-oturma-curcunasi-(1).jpgprotokolde-oturma-curcunasi-(4).jpg

protokolde-oturma-curcunasi.jpgprotokolde-oturma-curcunasi-(3).jpg

protokolde-oturma-curcunasi-(5).jpg

Bu haber toplam 2743 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum