“PAZARA GELMEYE KORKAR OLDUK”

“PAZARA GELMEYE KORKAR OLDUK”

Osmaneli’de Cuma günleri kurulan ve bölgenin en büyük pazarlarından birisi olan Osmaneli Cuma Pazarına, vatandaşlar korkarak geldiklerini söyler oldular.Osmanelili...

A+A-

Osmaneli’de Cuma günleri kurulan ve bölgenin en büyük pazarlarından birisi olan Osmaneli Cuma Pazarına, vatandaşlar korkarak geldiklerini söyler oldular.

Osmanelili vatandaşlardan gazetemize ulaşarak şikâyetlerini dile getirenler; “Osmaneli’de son yıllarda birçok güzel hizmetler, Osmaneli Belediyesi ve Belediye Başkanı Münür Şahin tarafından biz Osmanelililere sunuldu. Bizlere sunulan bütün hizmetlere teşekkür ediyoruz. Ancak son yıllarda yaşadığımız bir ızdırabı da sizlerin aracılığı ile Sayın Başkana ve diğer yekililere iletmek istiyoruz. Osmaneli Kapalı Pazar alanındaki araç trafiğinden dolayı şikâyetlerimiz var. Cuma günleri kapalı Pazar alanındaki bu araç trafiği bizleri üzmektedir. Belirli saatlerin dışında kapalı Pazar alanına giriş ve çıkışaların yasaklanmasını Sayın Başkandan rica ediyoruz. Sizlerde zaman zaman bu konu ile ilgili olarak gazetenizde habelere yer verdiniz.

8a03ecd2-6204-4d88-86ad-9b12802a2100.jpg

Ne yazık ki Başkan ve Belediye yönetimi tarafından bu konuda bir önlem alınmadı. Osmaneli Kapalı Pazar alanında önlemin alınması için bir vatandaşın canının yanması mı gerekiyor? Cuma günleri, yaşlısından çocuğuna kadar bu Pazar alanına gelenler var. İnanının ki zaman zaman, pazarın en yoğun olduğu saatlerde Pazar alanında yürmekte zorluk yaşıyoruz. Pazar alışverişimizi rahatlıkla yapamıyoruz. Bırakın kapalı alanın dışını, pazarın en yoğun olduğu saatlerde, kapalı alana araçların girmesinden dolayı, tezgâhların arkasına geçmek zorunda kalıyoruz. Bazı vatandaşlarımız mecburiyetten küçük çocukları ile pazara gelmek zorunda kalıyorlar. Allah korusun, Pazar alanında yaşanan bu araç trafiğinden dolayı, bir hafta birileri ezilecek, araç altında kalacak diye ödümüz kopuyor. Cuma günleri kurulan Pazarda araç trafiğine karşı önlem almak çok mu zor? İnanın ki Cuma Pazarına korkarak gelir haldeyiz. Kapalı Pazar alanındaki araç trafiğine son verilsin” dediler. 


fc58f721-f933-4f38-b909-5706cfdcaff0.jpg

Bu haber toplam 15168 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum