“PAZAR GÜNÜ TÜM HEMŞERİLERİMİ MAÇA BEKLİYORUM”

“PAZAR GÜNÜ TÜM HEMŞERİLERİMİ MAÇA BEKLİYORUM”

Mehmet ErdemBilecik 1. Amatör Küme Futbol liginde bu hafta bir maç fazlası ve averajla lider olan 1308 Osmaneli Belediyespor, kendi evinde ve seyircisi önünde...

A+A-

Mehmet Erdem
Bilecik 1. Amatör Küme Futbol liginde bu hafta bir maç fazlası ve averajla lider olan 1308 Osmaneli Belediyespor, kendi evinde ve seyircisi önünde Bozüyük Güneşspor’u ağırlayacak. 26 Şubat 2017 Pazar günü saat 12.00’da başlayacak olan maça bütün Osmanelilileri davet eden kulüp başkanı Hayati Kaba, “Ligin sonu yaklaştıkça maçlar da zorlaşıyor. Bugüne kadar ligi bir beraberlik ve bir mağlubiyetle getirdik. Elbette ki amacımız şampiyon olmak. Bunun için de her türlü imkânımız var. Ayrıca hem futbolcularımızda, hem teknik heyetimizde hem de bizlerde takımın şampiyon olacağına yürekten inanıyoruz. Osmanelili hemşerilerimin de 1308 Osmaneli Belediyespor’un şampiyon olacağına inanmalarını istiyoruz. Pazar günü oynayacağımız maça tüm hemşerilerimi davet ediyorum” dedi. 
Bir maç eksiği ve averajla ikinci sırada bulunan Bilecikspor ise zorlu Vezirhanspor deplasmanına çıkacak. Osmaneli ilçemizin futboldaki bir diğer temsilcisi Osmaneli Gençlerbirliği ise Pazar günü Söğüt’te Söğütspor ile saat 14.30’da karşı karşıya gelecek.  


Bu haber toplam 1912 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.