PANCAR KOOPERATİFİNDEN MUHTARLAR TOPLANTISI

PANCAR KOOPERATİFİNDEN MUHTARLAR TOPLANTISI

S.S. Adapazarı Pancar ekicileri kooperatifi yönetim kurulu başkanı Sebahattin Karasakal, Osmaneli köy muhtarları ile toplantı yaptı.  03 Şubat 2017...

A+A-

S.S. Adapazarı Pancar ekicileri kooperatifi yönetim kurulu başkanı Sebahattin Karasakal, Osmaneli köy muhtarları ile toplantı yaptı.  03 Şubat 2017 Cuma günü Osmaneli’de Kahraman Et Lokantasında Osmaneli köy muhtarları ile bir toplantı yapan Yönetim Kurulu başkan Karasakal toplantıda yaptığı konuşmada, “Bugün Cuma günü Osmaneli’nin pazarı olması hasebiyle toplantımızı bugüne denk getirdik. Osmaneli köylerini temsilen siz değerli muhtarlarımızı davet ettik. Davetimize icabet etmenizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz Kasım ayında yönetim kurulumuzda bir değişikliğe gittik. Ben daha önce yönetim kurulu başkan vekili idim. Arkadaşlarımızın teveccühü ile yönetim kurulu başkanlığına getirildim. Bende bu bölgenin insanıyım. Geyveliyim. Buraları bizlere yabancı değil.”dedi.

S.S. Adapazarı Pancar ekicileri kooperatifi yönetim kurulu başkanı Sebahattin Karasakal’ın, Osmaneli köy muhtarları ile toplantısında yaptığı konuşmada pancar ekiminde hiçbir kota yoktur diye belirtti. Karasakal “Bugün burada olmamızın en önemli nedenlerinden birisi de sizlerin sorunlarını, dertlerini dinlemek, sorunlara hep birlikte çözümler üretmektir. Bizlerin göremediği eksiklikler var ise bunları bizlere açık açık bildirmenizi istirham ediyorum. Şunu söylemek istiyorum, Pancar ekiminde hiçbir kota yoktur Osmaneli köylerinden pancar ekmek isteyen çiftçilerimize her türlü yardımı ve kolaylığı sağlayacağız” dedi. Toplantıya katılan Osmaneli Belediye başkan yardımcısı Hayati Kaba’da yaptığı konuşmada, “Kooperatifler, Dernekler, Vakıflar bizler için önemli kuruluşlardır. Bu kuruluşlar çiftçilerimizin köylülerimizin girdi maliyetlerini biraz daha aşağı çekiyorsa, çiftçimizin köylümüzün yararına çalışmalar yapıyorsa bizlerin de onlara sahip çıkması ve desteklemesi gerekmektedir. Elbette bu kuruluşları yöneten yönetim kurulu üyeleri de çok önemli. Yönetim kurulu üyeleri, ortaklarının dertleri ile dertlenip onların sorunları gidermek için çaba sarf ediyorlarsa burada ortak bir başarı çıkıyor ki bu da bütün milletin menfaatine oluyor. Pancar kooperatifimiz de faydalı bir kurum ve yönetim kurulu üyeleri de hakikaten köylümüzün, çiftçimizin dertleri ile dertlenip, onların sorunlarına çare bulmak için çalışıyorlar. Ben kendilerine bu çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi. Toplantıya katılanlar arasında Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu üyesi Cevdet Sağlık, Kooperatif müdür yardımcısı Burcuhan Yılmaz ve köy muhtarları da vardı. Toplantı muhtarların sorunlarını başkana iletmelerinin ardından sona erdi.


Bu haber toplam 2052 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.