OSMANELİ’Yİ DÜNYA TANIYACAK

OSMANELİ’Yİ DÜNYA TANIYACAK

Turizmde yükselen değer olan Osmaneli'ye olan ilgi her geçen gün artıyor. Geçtiğimiz günlerde Türkiye''nin önde gelen Fotoğraf Sanatçıları üç gün...

A+A-

Turizmde yükselen değer olan Osmaneli'ye olan ilgi her geçen gün artıyor. Geçtiğimiz günlerde Türkiye''nin önde gelen Fotoğraf Sanatçıları üç gün boyunca "Fotoğraf Şenliğinde" Osmaneli'nde kaldılar ve güzel mekânların, tarihi eserlerin ve doğanın resimlerini çektiler.
Çekimleri Balaban Meydanında tarihi Osmaneli konakları arasında devam eden Yönetmenliğini Fatih Baykuşun yaptığı, sunuculuğunu Güldür Güldür Show’dan tanıdığımız Rüştü Onur Atilla'nın üstlendiği "GEL HEMŞERİM" adlı yarışma programı çok yakında Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.
Çekimlerin yapıldığı Balaban Meydanına gelerek ekibe kolaylıklar dileyen Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada; "Show TV yöneticilerine ve değerli sanatçılarımıza teşekkür ediyoruz. Osmaneli özellikle yaptığımız ve devam ettirdiğimiz organizasyonlar sonrası ilgi çekmeye başladı. Gerçekten çok güzel bir kentte ve çok güzel bir halkla birlikte yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz belkide en büyük özelliğimiz. Turizmde yükselen değer olarak bu programların devamı gelecek.
Gectiğimiz hafta üç gün süren organizasyonda "Osmaneli Belediyesi Fotoğraf Şenliğini" gerçekleştirdik. Şu an Show TV yi ağırlıyoruz. Bir ay sürecek yarışma programı ile Osmaneli tanıtımında iyi bir fırsatımız olacak. İlçemizi tercihleri için değerli yönetmenimize, sanatçılarımıza ve Show TV ailesine teşekkür ediyoruz” dedi. 

osmaneliyi-dunya-taniyacak-2.jpg

 

Bu haber toplam 4812 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum