“OSMANELİ’Yİ ÇOK SEVİYORUM”

“OSMANELİ’Yİ ÇOK SEVİYORUM”

Karayolları Bursa 14. Bölge Müdürü Turgay Çolak, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i makamında ziyaret etti. Osmaneli 4,5 Kilometrelik Bölünmüş...

A+A-

Karayolları Bursa 14. Bölge Müdürü Turgay Çolak, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i makamında ziyaret etti. 
Osmaneli 4,5 Kilometrelik Bölünmüş Şehiriçi yolun geçici kabulü öncesinde Osmaneli’ye gelen Bursa Karayolları 14. Bölge Müdürü Turgay Çolak, yolda gerekli incelemelerde bulunduktan sonra, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Bilecik’i ve Osmaneli’yi çok sevdiğini belirten Bölge Müdürü Turgay Çolak; “Bilecik’te daha önceki yıllarda görev yapmam hasebiyle Bilecik’in gönlümdeki yeri ayrıdır. Bu vesileyle Osmaneli ilçemize de ayrı bir değer veriyorum. Belediye Başkanımız Münür Şahin’in beyin Osmaneli’de yapmış olduğu hizmetler, Osmaneli’yi çok değiştirmiş. Bizlerde Karayolları Bölge Müdürlüğü olarak Osmaneli ilçemizde yapılacak her türlü hizmeti ve yatırımı aksatmadan yapmaya çalışıyoruz. Şehiriçi bölünmüş yol ile ilgili daha yapacak işlerimiz var. En kısa zamanda bunları da yaparak, çok daha güzel hale getireceğiz” dedi. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bölge Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Osmaneli ile ilgili taleplerimiz Karayolları Bölge Müdürlüğünde anında karşılık buluyor. Osmaneli için çok daha güzel hizmetleri hep birlikte gerçekleştirmeyi diliyorum.” Dedi. 
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Karayolları Bölge Müdürü Turgay Çolak’a Osmanelili ressam Necmi Öztürk’ün yapmış olduğu bir tablo hediye etti. 

 


Bu haber toplam 1577 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.