OSMANELİ’YE İRAN’LI TURİST GELECEK

OSMANELİ’YE İRAN’LI TURİST GELECEK

8.VAN TURİZM FUARINDA OSMANELİ İLGİ ODAĞI OLDU

A+A-

Osmaneli’yi Ortadoğu’ya tanıtmak için 8. Van Turizm Fuarına katılan Osmaneli Belediyesi standı, ilgi odağı oldu. 
Van’da düzenlenen 8. Turizm Fuarında Osmaneli Belediyesinin standı Ortadoğu Ülkerinin özellikle de İran’lı turistlerin ilgi odağı oldu. İran’lı turizm ve seyahat firmaları tarafından sürekli eğitim merkezimizde üretilen hediyelik ürünler İran’a pazarlanacak. Ayrıca Türkiye’ye İran’lı turist getiren İran turizm firmaları Osmaneli Şifalı içmeler tesislerini konaklamalı paket turları arasına aldılar.

8.VAN TURİZM FUARINDA OSMANELİ İLGİ ODAĞI OLDU
Bu gelişmeler üzerine Standımızı Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy ziyaret ederek işbirliği için tebrik ettiler.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada 8.Van Turizm Fuarı'na BEBKA destekleriyle katıldık. Amacımız turizmde çok büyük değer olan Osmaneli ilçemizi tanıtmak. Turizmde alt yapıda hızla yol katettik. En büyük sorun olan otel sorununu çözdük. Tarihi Çarşı'yı canlandırıp, müzeleri 2018 de açtığımızda çok daha iyi konuma geleceğiz dedi.

8.VAN TURİZM FUARINDA OSMANELİ İLGİ ODAĞI OLDU8.VAN TURİZM FUARINDA OSMANELİ İLGİ ODAĞI OLDU8.VAN TURİZM FUARINDA OSMANELİ İLGİ ODAĞI OLDU

Bu haber toplam 1572 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.