OSMANELİ’YE HİZMET GÖREVİMİZ

OSMANELİ’YE HİZMET GÖREVİMİZ

 Osmaneli İlçesinde Genç İş Adamı Coşkun Seyyar tarafından Osmaneli ilçesinin yöresel ürünlerini ve lezzetlerini herkese tanıtmak amacıyla Antalya’daki...

A+A-

 Osmaneli İlçesinde Genç İş Adamı Coşkun Seyyar tarafından Osmaneli ilçesinin yöresel ürünlerini ve lezzetlerini herkese tanıtmak amacıyla Antalya’daki otellerde ürünlerin tanıtımını yaptı.
Konu İle ilgili bir açıklama yapan Osmanelili Genç İş Adamı Coşkun Seyyar, “Büyük bir özveri ile Osmaneli Belediyesinin hazırlamış olduğu, Ayva Lokumu, Osmaneli ev yapımı Salçası, Kurutulmuş meyve ve sebzelerinin, yanı sıra yöresel ürünlerimizi de tanıtarak Belediyemize ve Osmaneli’mize destek olmaya çalışıyoruz. Osmaneli Belediyesinin hazırlamış olduğu ürünleri gittiğimiz yerlerde tanıtmak vatandaşlara tattırmak ve vatandaşlardan güzel yorumlar almamız, bizim doğru yolda olduğumuzu ve de insanımızın bize güven duyduğunu gösteriyor dedi. Belediye Başkanımız Münür Şahin ve ekibi Osmaneli’ yi en iyi şekilde temsil edebilmek ve ürünlerini tanıtabilmek için uğraş verdiklerini dile getiren Seyyar bende genç iş adamı olarak Belediye Başkanımıza ve Osmaneli’mize nasıl destek olabilirim diye düşündüm. Antalya’daki iş adamlarıyla irtibata geçerek Osmaneli’nin yöresel ürünlerinden götürerek tanıtmaya başladım ve güzel sonuçlar aldık. İnşallah Osmaneli’nin yöresel ürünlerini başka illere götürüp oralarda da tanıtmaya ve Osmaneli ye destek olmaya devam edeceğim” dedi.

osmaneliye-hizmet-gorevimiz-2.jpg

 

Bu haber toplam 3295 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum