OSMANELİ’YE BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

OSMANELİ’YE BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

Aday olduğu günden buyana 4. kez Osmaneli'ye gelen Yağcı; " Kurulduğu günden beri Osmanelili hemşehrilerim Ak Parti'yi hiç bırakmadılar, Bizde onları...

A+A-

Aday olduğu günden buyana 4. kez Osmaneli'ye gelen Yağcı; " Kurulduğu günden beri Osmanelili hemşehrilerim Ak Parti'yi hiç bırakmadılar, Bizde onları bırakmayacağız"
24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerine 20 kala siyasi partiler seçim çalışmalarını hızlandırdılar. 24 Haziran seçim propaganda döneminin kısa olması, Milletvekili adaylarını ve partilileri her gün birkaç ilçe ve köy gitmeye zorluyor. 

selim-yagci-001.jpg
14 Yıl Bilecik Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra 24 Haziran seçimlerinde Ak Parti Bilecik 1. Sıra milletvekili adayı olan Selim Yağcı’da seçim çalışmalarına hız veren adaylar arasında. Ak Parti 1. Sıra aday Yağcı, adaylığı kesinleştikten sonra Osmaneli ilçesine 4. Kez gelerek seçim çalışmasında bulundu.

selim-yagci2.jpg

Adaylığının açıklandığı gün Osmaneli Camicedit Mahallesi iftarına katılan Selim Yağcı, geçtiğimiz hafta Osmaneli Belediyesince düzenlenen Haceloğlu Mahalle iftarında vatandaşlarla bir araya gelmişti. Yine geçtiğimiz hafta Cumartesi günü Osmaneli ilçesine gelerek esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulunan Ak Parti Bilecik 1. Sıra Milletvekili adayı Yağcı, 1 Haziran Cuma akşamı da Osmaneli’nin Soğucakpınar, Medetli ve Kaşıkçı köylerinde seçim çalışmalarında bulundu.

selim-yagci3.jpg

Ak Parti adayı Selim Yağcı, ziyaret ettiği köylerde, Ak Partinin 16 yıldan bu yana Türkiye’de yapmış olduğu hizmetleri ve yatırımların yanı sıra, 14 yıllık Bilecik Belediye Başkanlığı döneminde Bilecik’te nasıl başarılı hizmetler yaptıklarını sıraladı. Ak Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli Ak Parti İlçe teşkilatı, Ak Parti Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan ve Ak Parti teşkilat mensuplarının da katıldığı seçim çalışmalarında diğer ilçe ve köyler gibi Osmaneli ilçesini ve köylerini de çok önemsediklerini belirten Selim Yağcı; “Hem Ak Parti Hükümeti, hem de Ak Partili Osmaneli Belediye Başkanının Osmaneli ilçemize çok büyük hizmet ve yatırımları oldu. Bu hizmetleri daha da geliştirmek, yatırımlara yenilerini eklemek için vatandaşlarımızdan destek istiyoruz. Osmaneli ilçemiz Bilecik’in nizamiye kapısıdır. Bu nedenle Osmaneli ilçemizi çok önemsiyoruz.

selim-yagci4.jpg

Osmanelili hemşehrilerimiz kurulduğu günden buyana Ak Parti’yi hiç yalnız bırakmadılar, her zaman destek ve yanında oldular. 24 Haziran seçimlerinde de bu desteklerinin artarak devam edeceğine gönülden inanıyorum” dedi. 

 

Bu haber toplam 4391 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum