OSMANELİ’YE BİR MÜJDE DAHA

OSMANELİ’YE BİR MÜJDE DAHA

Bursa Osmaneli Hızlı Tren bağlantısını sağlayacak proje kapsamında, Bursa Osmaneli Altyapı ve üst yapı ile elektromekanik işleri için 3 Nisan 2018 Salı...

A+A-

Bursa Osmaneli Hızlı Tren bağlantısını sağlayacak proje kapsamında, Bursa Osmaneli Altyapı ve üst yapı ile elektromekanik işleri için 3 Nisan 2018 Salı günü ihale yapılacağı öğrenildi. Bursa Osmaneli Hızlı Tren Hattı ile Bursa Bilecik arasındaki mesafe 40 dakikaya inecek. 

7427.jpg
Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir proje ile ilgili olarak, “Bursa’dan gelecek olan Hızlı Tren Hattı, Osmaneli sınırlarında İstanbul’dan gelen hat ile birleşecektir. Bu hat ile Bursa ili İstanbul, Eskişehir, Ankara ve Konya illerine Hızlı Tren hattı ile bağlanacaktır. Bu projenin ihalesi 3 Nisan 2018 tarihinde yapılacaktır. 103 Kilometreden oluşan hattın Bursa Yenişehir arasındaki alt yapı çalışmaları devam etmektedir. Yenişehir (Bursa)-Osmaneli (Bilecik) altyapı yapım ve Bursa- Yenişehir-Osmaneli (Bilecik) arası üstyapı ve elektromekanik işleri 3 Nisan 2018 Salı günü ihale edilecektir. Hat tamamlandığında Bursa Eskişehir arası 1 Saat 05 dakika, Bursa Bilecik arası ise 40 dakikaya düşecektir. Şimdiden Hayırlı Olsun” dedi. 

02-0d288.jpg
Bursa Osmaneli Hızlı Tren hattı ile ilgili olarak Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de gazetemize yaptığı açıklamada; Bursa Osmaneli Hızlı Tren hattı ile Osmaneli ilçemizin önemi bir kat daha artacaktır. Hem İstanbul, hem de Bursa üzerinden gelen Hızlı Tren Hatlarının Osmaneli ilçemizde birleşecek olması, Osmaneli’yi önemli bir lojistik merkezi haline getirecektir. Oluşturduğumuz Sanayi Parsellerine kurulacak olan fabrikaların Gemlik ve Bandırma Limanlarına gidecek olan malları da çok daha kısa bir zamanda bu limanlara ulaşacaktır. Hızlı Tren Hatlarının Osmaneli ilçemizde birleşecek olması, Osmaneli ilçemizin gelişmesi açısından da çok önemli bir rol oynayacaktır. 

bursabilecikharita.jpg
3 Nisan 2018 tarihinde ihalesi yapılacak olan Hızlı Tren hattının ülkemize, İlimize ve ilçemize şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hattın ilçemize gelecek olmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

 

 

Bu haber toplam 8151 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum